Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresési problémával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresési problémával szenvedő férfiak vagy akik régebben éltek ilyen problémákkal, volt mikor azt tanácsolták nektek, hogy ne válogassatok, adjátok lejjebb az igényeket? Megtettétek vagy inkább keresitek, esetleg megtaláltátok életetek párját?

Figyelt kérdés

2021. dec. 9. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tanácsolt ilyet senki. Persze olvastam hasonló javaslatokat, de soha nem adtam lejebb. Inkább magamon javítottam, eredményesen.
2021. dec. 9. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Hehe, ez nem ilyen eccerű. A párkeresési probléma az egy élethelyzet, általában nem úgy néz ki, mint a filmekben, hogy a delikvens tízmillió lehetőség közül választhatna, csak az ilyen-olyan lelki problémái miatt nem teszi. Nem választás, inkább külső tényezők kérdése, Magyarországon egyébként is jellemző az elmagányosodás, szar hely ez, de nyugaton se jobb a helyzet. Nagyon sok embernek nincsenek meg a kapcsolatteremtéshez szükséges képességei még felnőttkorban sem, illetve lehet hogy a környezete is idiótákból áll, sivár az élete, munkanélküli, vagy ha van munkája akkor csak az tölti ki az életét. Ilyen hely ez az Orbánisztán...:D
2021. dec. 9. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:

ha megfogadtam volna ezt és az ehhez hasonló hülye tanácsokat, akkor most nem volna feleségem és gyerekem, és nem volna egy menő vállalkozásom.

mindegyik esetében azt kaptam, hogy adjam lentebb az igényeimet és elégedjek meg azzal ami van.

2021. dec. 9. 21:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Én már elértem azt a szintet, hogy egyik fülemben be, másikon ki. Régebben elég érzékenyen érintettek ezek a "tanácsok", de már legyintek, ha ilyeneket hallok. Inkább élek magányosan, minthogy számomra nem vonzó partnerem legyen. Szerintem nem is lehet lejjebb adni. Próbáltam olyan csajokkal akik csak picit vonzanak, de a taszítás győzedelmeskedett. Nem is tudom lejjebb adni, ha akarom se.
2021. dec. 9. 22:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Az igények csak akkor őrölnek fel, ha kívülről jönnek. Ha belülről, akkor lobog benned a tűz.

Az a rossz igény, amit a társadalom támaszt, amikor nem találod önmagad, vagy tévesen azt hiszed, hogy a társadalom véleménye egyben a sajátod is.

2021. dec. 10. 03:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem, de ide jutottam magamtól is.

Amire én vágyom, arra nem sokan képesek.

Rájöttem, ha csak azzal akarnék családot alapítani, akivel egy szinten vagyunk, akkor valószínűleg nem lesz gyerekem.

A legjobb barátom is egy mélyen spirituális, hazalmas, bölcs elme, még is olyannyira aprócska, nem képes rendesen csatlakozni istenre, és végtelen érzelmekre.

Már csak azzal is beérném, ha egy sima felébredt, önfejlesztő, betegségeit ledolgozott, felső 0,1% bölcsességű lánnyal összejönnék. Legalább lenne valami.

2021. dec. 10. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!