Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy egy szép nő életképtelen lúzereket válasz magának?
Adott egy szép nő(bár az igaz hogy nem jó családba született)aki egy nőverő, szemelyisegzavaros, szexista “férfihez” ment hozza, aki sokáig nem is dolgozott és tőle lopta a pénzt...
majd amikor elvált tőle egy olyannal jött össze, akinek annyiból állt az élete hogy hétvégente a hasonló kaliberű barátaival hullarészegre itták magukat... 45 évesen nem volt sem lakása sem autója, vonattal ment hétvégente berúgni... hogy lehet valaki ilyen szerencsétlen pasik terén? Amikor megkérdezem egyszer tőle, azt mondta hogy ő nem találkozott másokkal... ez nem igaz egyébként. Én amúgy elítélem a gold diggereket, de már azt mondom hogy inkább megértek egy olyan nőt, mint ezt a totál ellentétét...
Nem is arról van szó. De azért kicsit disszonáns egyik pillanatban arra veretni, hogy a családomnak 300/400 éves nemei múltja van, utána pedig szimpátia pontokat nyerni azért, merthogy vert az apám.
Boginál nem is ez lenne az első ilyen kettős dolog. Egyik “spórolós nő vagyok” állítását követi egy “2 milliót költök cipőkre”.
6
"Szeritem mar az írásombol kiderül hogy nő vagyok. "
17
"Dehogy magasztalom en azt a not... plusz soha nem lennék együtt egy olyannal mint o."
Néhány óra alatt sikerült a nemváltó műtét? Hol csináltattad?
22
" nő vagyok "
Én pedig rinocérosz
25
"nőként szerethetem a nőket"
Nem kicsit belekeveredtél.
"De nem mondok többet mert kitiltanak..."
Miért tiltanák ki a nótórius hazudozókat?
Attól függetlenül, hogy milyen nemű a kérdező, a kérdés még érdekes felvetés, és sajnos valóban gyakori eset.
Nekem sem volt apaképem, kialakult bennem az idők folyamán egy krónikus önbizalomhiány, és mindig méltatlanul választottam. Én utólag láttam be, de a családtagjaim, barátaim már hamarabb is figyelmeztettek, csak ugye addig nem hittem nekik, amíg érzelmileg el nem értem abba az állapotba, hogy el tudjam engedni a rossz kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!