Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiúnak kamaszkorában lesz barátnője akkor
később már könnyebben fog menni neki az ismerkedés?
Figyelt kérdés
Meg lesz tapasztalata a kapcsolati dolgokban is.
Akinek nem volt kamaszként barátnője, az később lehet még lehet sikeres, tapasztalat nélkül?
Nekem nem volt és nagy veszteségnek érzem, semmit nem tudok a lányokról, meg a párkapcsolatról.
Hány éves korig kéne összejönnie az első kapcsolatnak? Ha 25 ig nem sikereül akkor annyi?
2022. jan. 23. 21:31
1/10 anonim válasza:
igen.
Egyébként ne stresszelj rá , csak dugj meg minden nőt!
:)
2022. jan. 23. 21:38
2/10 anonim válasza:
Lux Elvira egyszer azt mondta, ha 20 évesen még nem volt, ott már gondok vannak. Nálam biztos jobban ért hozzá, úgyhogy akkor legyen 20. Nekem se volt gyerekkoromban. Ronda voltam gyerekként is, felnőttként is. Én immáron 42 éves vagyok és továbbra sincs. Nem véletlen.
2022. jan. 23. 21:42
3/10 anonim válasza:
Lux Elvirának egy csomó tanítása a párkapcsolatokról mára baromira elavult.
2022. jan. 23. 21:44
4/10 anonim válasza:
Kérdező, mennyire szeretsz másokkal beszélgetni?
2022. jan. 23. 21:45
5/10 anonim válasza:
2-es tényleg ronda ismerősömnek is van felesége és van olyan helyes ismerősöm, akinek 40 évesen sem jött össze kapcsolat. Ezer oka lehet, szerintem egy kapcsolat kialakulásához jó nagy adag szerencse is kell sajnos. Nem biztos, hogy a te hibád. Sőt.
2022. jan. 23. 21:53
6/10 anonim válasza:
#5 2-es vagyok. Az, hogy rondának születtem nyilván nem az én hibám. Amit hibaként lehet nekem felróni, hogy sajnos csak a szép lányok tetszenek. Pár ronda nőm lehetett volna már, de azok meg engem hagynak hidegen.
2022. jan. 23. 22:01
7/10 anonim válasza:
Igen. Jóban vagyok 5 volt középiskolai osztálytársaimmal, akik jó barátaim, vagy haverjaim mai napig. Közülünk 3-an voltak, akiknek már tizenévesen is volt barátnőjük, volt akinek 14, volt akinek 15 éves korától az első, vagy még egynek 18, de még gimiben neki is. Na nekik a mai napig könnyen megy az ismerkedés és ha akarnak, akkor hamar találnak vonzó nőt is akár párjuknak, akár szexre.
Nekem és még 2 másik srácnak eléggé rosszul ment. Én 22 évesen veszítettem el, de mai napig 28 éves koromig maximum fél éves kapcsolataim voltak és nem tudok párt találni egyáltalán már jó pár éve. Szexet évente 1-2-t tudtam találni régebben, de az ma már nem érdekel, abszolút üresnek érzem az egész alkalmizást. A másik két srác közül az egyik szűz még, a másik csak azért nem, mert már volt prostinál elveszíteni.
2022. jan. 23. 22:17
8/10 anonim válasza:
2 olyan barátom van akiknek fiatalabb korukban (tizen, huszon évesen) nagyon könnyen ment az isermkedés, volt sok komolyabb kapcsolatuk és alkalmira is mindig találtak valakit. Az időkben ugyanúgy nekik sincs senkijük, már évek óta, mint pl. nekem. Szóval nem garancia semmi sem a sikerre.
2022. jan. 24. 09:47
9/10 anonim válasza:
Régebben elég sok csajom volt, hosszabb kapcsolataim is voltak. Elmúltam 35 és elkezdtem öregedni, azóta csak a "ronda" vagy problémás nők találnak meg nekem pedig ők nem kellenek így marad a magány. A "normális" nők 30 felett már mind foglaltak, így ha egy "felszabadul" akkor nagyon jó helyen és jókor kell lenni hogy lecsaphass rá, de akkor sem garantált a siker, így én már feladtam a társkeresést.
2022. jan. 24. 14:10
10/10 anonim válasza:
14-25 között a legkönnyebb, ha valaki nem képes a félelmeit legyőzni az később is csak marcsizni fog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!