Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek jobb(kellendőbb) pasi a nőknél?(kissé bővebben lentebb)
22éves férfi vagyok.
Vékony testalkatú nem kifejezetten jóképű. Sajnos vonzó sem vagyok!
Mivel kapcsolatom sincs évek óta így bizony a gyakorlatból is kijöttem.
Ezek után a kérdésem leginkább a nőkhöz szólna!
hogyan vagy mivel lehetnék vonzó egy nő szemében ?
Hogyan lehetnék sármos mint férfi és hogyan lehetnek jóképű ??
Azt tudni kell rólam,hogy illedelmes,előzékeny és tisztelettudó vagyok mindenkivel szemben!
Adok magamra és adok a külsőre is! Meg is mind hiába. :(
Valami tipp vagy esetleg tanács most nagyon jól esne akkar privatban is mert nagyon egyedül vagyok és már vágyom egy kapcsolatra de semmiért nem akar ez nekem össze jönni. :(
3-mas válaszoló vagyok
Nemtudom, hol lehetne. Gondolkozom rajta.
Hogyan lehetsz vonzóbb?
- Légy ápolt, figyelj oda a személyes higéniára, fogak, haj, szőrszállak, körmök, stb legyenek rendben tartva.
- Figyelj oda az öltözködésre, tiszta, ízléses ruhában járj.
- Sportolj, a sport segít a helyes testtartásban, férfiasabb lesz a külsőd, jót tesz az egészségnek, amit mások is észre fognak venni.
- Fejleszd a kommunikációd, legyen jó humorod és tudj bárkivel jókat beszélgetni.
- Fejleszd az önbizalmad, ha valaki elutasít, fogadd tisztelettel és keress tovább. Azért mert egy nő elutasít, más még szimpatusnak tarthat.
- Légy nyitott a tanulásra, folyamatosan fejleszd a személyiséged és lépj előre/feljebb a munkahelyeden is.
Köszönöm mindenkinek az értelmes és valamire való válaszokat! :)
12-es válaszol!
Pont erre voltam kíváncsi.
Ezen a válaszon bizony tényleg nagyon el gondolkodtam és megfogadom tanácsod!Talán így komolyabb szinten is elkezdhetnék valamit magammal az életben!Végül is egy férfi még is csak egy férfi és ezek a védelmező jellemek(tulajdonság/ok) valamilyen szinten hiányoznak is belőlem.
És egy karakteresebb férfit akiből árad a magabiztosság és a tettrekészség is egyaránt még is csak vonzóbb mint egy tudatlan sovány önbizalomhiányos férfinak kinéző személy. :D
(Bocsánat de ezt most máshogy nem igazán tudtam megfogalmazni,de szerintem érthető a lényege. :) ))
Ment mindenkinek a zöld kéz ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!