Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetek jobb(kellendőbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetek jobb(kellendőbb) pasi a nőknél?(kissé bővebben lentebb)

Figyelt kérdés

22éves férfi vagyok.

Vékony testalkatú nem kifejezetten jóképű. Sajnos vonzó sem vagyok!

Mivel kapcsolatom sincs évek óta így bizony a gyakorlatból is kijöttem.

Ezek után a kérdésem leginkább a nőkhöz szólna!

hogyan vagy mivel lehetnék vonzó egy nő szemében ?

Hogyan lehetnék sármos mint férfi és hogyan lehetnek jóképű ??

Azt tudni kell rólam,hogy illedelmes,előzékeny és tisztelettudó vagyok mindenkivel szemben!

Adok magamra és adok a külsőre is! Meg is mind hiába. :(

Valami tipp vagy esetleg tanács most nagyon jól esne akkar privatban is mert nagyon egyedül vagyok és már vágyom egy kapcsolatra de semmiért nem akar ez nekem össze jönni. :(

2022. jan. 22. 20:15
1 2
 11/15 anonim válasza:

3-mas válaszoló vagyok

Nemtudom, hol lehetne. Gondolkozom rajta.

2022. jan. 22. 21:07
 12/15 anonim ***** válasza:
71%

Hogyan lehetsz vonzóbb?

- Légy ápolt, figyelj oda a személyes higéniára, fogak, haj, szőrszállak, körmök, stb legyenek rendben tartva.

- Figyelj oda az öltözködésre, tiszta, ízléses ruhában járj.

- Sportolj, a sport segít a helyes testtartásban, férfiasabb lesz a külsőd, jót tesz az egészségnek, amit mások is észre fognak venni.

- Fejleszd a kommunikációd, legyen jó humorod és tudj bárkivel jókat beszélgetni.

- Fejleszd az önbizalmad, ha valaki elutasít, fogadd tisztelettel és keress tovább. Azért mert egy nő elutasít, más még szimpatusnak tarthat.

- Légy nyitott a tanulásra, folyamatosan fejleszd a személyiséged és lépj előre/feljebb a munkahelyeden is.

2022. jan. 22. 21:13
 13/15 anonim ***** válasza:
62%
Férfias nem csak a külsőtől leszel, hanem attól az erőtől , ami az ösztönösen ott van minden férfiban! Ami teremt, alkot, létrehoz, ami képes küzdeni és védelmezni is! Sajnálom, hogy nem volt, aki ezt megtanítsa, de nincs veszve semmi! Én és helyedben keresnék egy mestert és elkezdenék egy küzdősportot, komoly óraszámban. Napról napra erősebbé fog tenni és megnöveli az önbizalmadat is! Ezután elemennék táncolni ( pl társas tánc, salsa) tanfolyamra, ott egy csomó pár nélküli csaj van:) ott is megtanítják, hogyan vezet egy férfi :) Majd elmennék a táncos bulikba is:) Ezek nem discok, hanem normális táncos helyek normális emberekkel, lányokkal! Hajrá!
2022. jan. 22. 21:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha nem születtél jóképűnek, akkor sajnos csak sok pénzzel tudod a nőket megfogni.
2022. jan. 23. 10:10
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek az értelmes és valamire való válaszokat! :)

12-es válaszol!

Pont erre voltam kíváncsi.

Ezen a válaszon bizony tényleg nagyon el gondolkodtam és megfogadom tanácsod!Talán így komolyabb szinten is elkezdhetnék valamit magammal az életben!Végül is egy férfi még is csak egy férfi és ezek a védelmező jellemek(tulajdonság/ok) valamilyen szinten hiányoznak is belőlem.

És egy karakteresebb férfit akiből árad a magabiztosság és a tettrekészség is egyaránt még is csak vonzóbb mint egy tudatlan sovány önbizalomhiányos férfinak kinéző személy. :D

(Bocsánat de ezt most máshogy nem igazán tudtam megfogalmazni,de szerintem érthető a lényege. :) ))

Ment mindenkinek a zöld kéz ! :)

2022. jan. 23. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!