Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek jobb(kellendőbb) pasi a nőknél?(kissé bővebben lentebb)
22éves férfi vagyok.
Vékony testalkatú nem kifejezetten jóképű. Sajnos vonzó sem vagyok!
Mivel kapcsolatom sincs évek óta így bizony a gyakorlatból is kijöttem.
Ezek után a kérdésem leginkább a nőkhöz szólna!
hogyan vagy mivel lehetnék vonzó egy nő szemében ?
Hogyan lehetnék sármos mint férfi és hogyan lehetnek jóképű ??
Azt tudni kell rólam,hogy illedelmes,előzékeny és tisztelettudó vagyok mindenkivel szemben!
Adok magamra és adok a külsőre is! Meg is mind hiába. :(
Valami tipp vagy esetleg tanács most nagyon jól esne akkar privatban is mert nagyon egyedül vagyok és már vágyom egy kapcsolatra de semmiért nem akar ez nekem össze jönni. :(
Igen ez az évek óta tartó szingliség bizony szörnyen borzasztó!
Már egy ideje érzem vagy inkább belülről szabályosan vágyom egy társra akibe szerelmes lehetnék!
De sajnos nincs esélyem se megismerni. És a többi érv amit fentebb írtam is nagyban vissza fog!
Ha meglátok egy lányt ha szép ha nem az önbizalmam szinte 0!
22? Srácok még előttetek az élet. Én 40 vagyok és ronda. Nem is volt senkim se (mondjuk egyik hibám, hogy csak a szép nők tetszenek nekem rondák nem). Tanulj sokat, 1-2 diploma (nem szabad bölcsész meg ilyesmi), pl. orvos, villamosmérnök, genetikus (szerintem elég nagy robbanás előtt áll), szoftverfejlesztő. Tanulj meg nyelveket, stb. Nekem villamosmérnök MA diplomám van (amúgy IT industry-ban dolgozom), beszélek 2 nyelvet folyékonyan magyaron kívül, de amit rettenetesen elrontottam, hogy azt a rengeteg szabadidőt, amim volt/van hála, hogy nem kell nőkkel fogalkoznom borzasztó rosszul használtam ki. Lehet ehhez kóros motiválatlanság/depresszió is társul(t), ami esetleg magyarázat lehet erre, de akkor is...
Az én tanácsom, hogy azt a töménytelen szabadidőt, amid van, használd ki okosan. Nagyon okosan. Egyik ilyen, hogy tanulsz. Ez az én tanácsom.
3-as meg is hol lehet nőkkel ismerkedni ?
A munkahelyemen sajnos nincsenek nők!
Diszkóba nem járok és nem is ott szeretnek ismerkedni!
Az utcán meg teljesen hülyeségnek tartom random oda menni egy idegenhez akármilyen szöveggel is.
Szóval akkor meg is hogyan?
4es tanulni már nem tanulok.
Mivel egyedül elek és önmagam vagyok keptelen fenntartani a minden napokban így kötelező dolgoznom és rezsit is fizetni albérletet és a többi! :)
Lényeg hogy nem szomorítasz el! Csak szimplán választ keresek a kérdésemre,hátha tudnék az életben ilyen terén egy kissé “előrébb”jutni. :)
#9 - 4+7 vagyok. Jó lenne pedig, ha megpróbálnád. Nekem elég jó életem van hála a tudásomnak. Már nem is kell túl sokat dolgoznom se. Már többször leírtam milyen kompenzációs csomagom van a cégnél, most nem részletezem de pl. a magánhasználatú céges autóm korlátlan benzinkártyával egy 5-ös BMW. Csak hogy értsd mi elérhető hétköznapi embereknek is. Nyilván a fizetésem is ehhez igazodik ill. az éves részvénypakettem és még sorolhatnám.
Most mondhatnád, hogy "látod van pénzed és mégse mentél vele semmire". De ez csak részben lenne igaz. Elég jó életet tudok magamnak biztosítani, de nem vagyok nagyon gazdag, hogy azzal a kinézetemet kompenzálni tudjam. De pl. COVID előtt nagyon sokat utaztam hetekre egzotikus országokba (Laosz, Bhután hogy csak kettőt említsek). És nagyon fontos, hogy sajnos nekem csak a felsőkategóriás nők tetszenek.
Próbálj meg esetleg okkulni az én példámból, mondtam jó dolgokat is, amik elérhetőek és javítják az életszínvonaladat. Ill. ha esetleg a csúnyább lányok is tetszenek neked, akkor pedig őszintén szólva nincs miért aggódnod. Én ronda vagyok, de olyan "nőm" még nekem is lehetett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!