Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha néhány pasi is jobb nő nálam?
Figyelt kérdés
Nem kellek senkinek, mert csúnya vagyok. A pasik hamarabb lennének egy transzival mint velem. Még sosem volt kapcsolatom, nem is beszélgettem még fiúval kettesben.
22L
2020. máj. 3. 18:30
1/37 anonim válasza:
Tele van nőért jajgató szerencsétlenekkel a gyakori, írj az egyiknek. Valamelyiknél csak sikered lesz.
2/37 A kérdező kommentje:
Na de milyen nőért?
2020. máj. 3. 18:33
3/37 anonim válasza:
Nincs az a nő, akiért ne érdeklődnének a férfiak.
4/37 anonim válasza:
Hány pasit utasították eddig vissza?
6/37 A kérdező kommentje:
Azért mert csúnya az arcom és az alakom, sosem akart tőlem egy fiú sem semmit, képzelhetitek hogy tényleg rossz a helyzet.
2020. máj. 3. 18:38
7/37 anonim válasza:
A csúny alkatból, lehet bomba testet faragni mozgással. Ez még nem jutott eszedbe?
8/37 A kérdező kommentje:
Többféle alkat van, valamelyikből mozgással se lesz bomba, az enyém olyan.
2020. máj. 3. 18:43
10/37 A kérdező kommentje:
Nem az alkatom a legnagyobb gond szerintem, nagyon csúf az arcom az a nagyobb gond. Rosszabb alkatúaknak is van szerető férfi az életében.
2020. máj. 3. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!