Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a teendő, ha néhány pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő, ha néhány pasi is jobb nő nálam?

Figyelt kérdés

Nem kellek senkinek, mert csúnya vagyok. A pasik hamarabb lennének egy transzival mint velem. Még sosem volt kapcsolatom, nem is beszélgettem még fiúval kettesben.

22L

2020. máj. 3. 18:30
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövér...
2020. máj. 3. 19:07
 22/37 anonim ***** válasza:
0%
#14 Ez szerintem is durva. Nincs olyan, hogy valakit, pláne egy jóképű férfit nem zavar, ha a smink eltávolítása után szép arc helyett egy visszataszító rusnyaságot lát! Szeretet ide vagy oda... #12-nek vagy nem igazán ronda az arca, vagy valami gyalázat a fickója, akinek jobb nőnél nincs esélye, így persze, hogy "nem zavarja".
2020. máj. 3. 19:08
 23/37 anonim ***** válasza:
Akkor kb nem lehetsz csúnya.
2020. máj. 3. 19:08
 24/37 anonim ***** válasza:
#23 Hogyne lehetne. Én is az vagyok. Csak sovány csúnya. #12-vel ellentétben VALÓBAN okádék fejjel.
2020. máj. 3. 19:10
 25/37 anonim ***** válasza:
Nekem csak az a nő csúnya aki túlsúlyos.
2020. máj. 3. 19:11
 26/37 anonim ***** válasza:
86%
Figyi, sztem nincs veled gond. Egy kicsit onbizalom hianyos vagy meg tul sokat adsz arra h masok mit mondanak. Biztosan, lesz kapcsolatod meg mindened, csak hinned kell benne. Te vagy a sajat sorsod kovacsa. Nezz motivacios videokat, tuzz ki celokat, bontsd le kissebb elerheto celokra es minden map csak 1 szazalekot tegyel hogy elerd oket. Nekem hasonlo dolgok segitettek. Biztos neked is fognak. Kitartast csajszi, hiszek benned :)
2020. máj. 3. 19:20
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem a bomba alak lenne a cél neked. Abból kell dolgozni amit a genetikai lottón kaptál. És bizony ki lehet hozni belőled is egy átlagos külsőt. Az meg már a férfiak többségének elég a vonzalomhoz.

Innentől pedig már csak a személyiségben is hozzádillőt kell megtalálnod.

Ez kemény munka. 2 év minimum. Illetve utána tartani kell a szintet, ami rengeteg energia, de megéri. testileg és lelkileg is.

4 évet rááldozol erre az életedből, az nem rossz. Egy egyetemi képzés ideje. Gyakorlatilag nagyjából ugyanennyi tudást is igényel a dolog.

Kezdésnek étrend + sport.

leginkább edzőterem, csoportos foglalkozással olcsóbb (életmódváltó klub és társai)

De bármilyen vezényelt edzés jó lehet. A lényeg az, hogy hozzászokj, mert azt nehéz az embernek magától.

Másik része meg az étrend.

Magadnak kell főzni a programban megadottak szerint.

Tehát sokat nem kell gondolkodnod, mert eléd rakják. Persze pénz, kb 40 ezer forint pluszkiadás havonta. De bőven-bőven megéri.

Meg egyébként is nincs mire költened, szóval én ezt az utat javasolnám.

Mellette már alapból is fejlődik az önbizalmad. Ezzel is mindenképp kell komolyan foglalkozni majd külön. De előbb legyen meg a kialakult rutin, találd meg a motivációidat!

Tehát ebből már lesz kis önbizalmad, kisebb gátak átszakadnak, és ha minden sínen van, akkor lehet komolyabban elmerülni abban, hogy mi is van az önbizalmaddal, mert ez már egyéni önismereti munka. Ezt nem tudod kifizetni, mint egy edzést.

Tehát úgy lehetsz vonzó a férfiaknál, ha:

- Ehhez megvannak a külső adottságaid (és biztosan megvan alapból, csak végre tenned is kéne valamit)

- önmagad tudsz lenni, önbizalommal, és te magad is vonzónak gondolod magad

(meg nyilván sok egyéb dolog, de az már ezekből következik: stílus, öltözék, kommunikáció, humor, stb...)

Javasolnám, hogy írj össze egy tervet erre a 4 évre. Mint egy tantervet. Akár vizsgákkal. Elérendő célokat lehet meghatározni. Valahogy kötelezheted magad!

A lényeg a motiváció. Az kell. Nagyonis.

Szóval mi tudna motiválni téged abban, hogy változz?

Érdekel téged az, hogy tegyél magadért, tegyél azért, hogy jobb, egészségesebb, önbizalommal teltebb legyél? (és ezt magadért kell amúgy tenni, hinned kell benne, hogy így érzed jól magad. utána lesz plusz, hogy karrierben jobb leszel, vonzóbb leszel a férfiaknál, stb... ezek csak a ráadás. A végső utat magadnak kell megcsinálnod, a saját akaratod szerint.)

Tehát milyen tervet tudnál felvázolni magadnak az elkövetkező 4 évre?

(akár az eddigi gondolataid alapján, akár az én ötletelésem alapján)

2020. máj. 3. 19:25
 28/37 Sunshinedoll ***** válasza:
85%

Szerintem meg a rinyálás meg önsajnálat és a visszahúzódó stílus ordít rólad, valószínűleg nincs jó kommunikációs és szociális készséged sem, és nem is tudnál elbeszélgetni kettesben egy fiúval, nem csoda, ha nem szívesen beszélget veled senki.

Nincs létező ember, aki meglát egy magába roskadt antiszociális, önutáló, búvalb-szott rideg embert és arra gondol, de jó lenne vele ismerkedni vagy beszélgetni.

A sz-r kisugárzás alól a jó külső is csak ritkán ment meg, szóval nem értem, hogy vársz bármilyen közeledést, ha az ember inkább lábon lőné magát, minthogy odamenjen egy olyanhoz beszélgetni, akiről ordít az apátia.

2020. máj. 3. 19:29
 29/37 anonim ***** válasza:
Küldj képet és hátha kiötletelünk valamit :D
2020. máj. 3. 20:47
 30/37 anonim ***** válasza:
Írhatsz
2020. máj. 3. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!