Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk nők hogyan adják a pasi tudtára hogy bejön nekik?
Létezik olyan hogy egy nőnek bejön egy pasi,de azért kerüli a társaságát mert félénk?
Egy félénk nő hogyan adja a pasi tudtára hogy bejön neki?
Ennyi eszed van 24 évesen? 1#? ?
Kérdező.. odamegyek hozzá. Pl.. vagy nagyon próbálok szemezni/beszélgetni vele...
igen, és úgy tapasztalom, főleg fiatalabbaknál olyanok ezek a jelek, hogy még egy Sherlock Holmes se észlelné őket
nem véletlen ismerkednek olyan nehezen a félénk emberek, akár férfiak, akár nők
2-eske!Miközöd hozzá ki hogyan meg próbál pasizni.Kérdező kérdezte, én meg válaszoltam.Ha körbenézek a diszkóban minden hétvégén rajtam kívül elég sok nő ezt csinálja, mondjuk egyik sem megy haza egyedül.
Te valami frigid pitsa vagy?
Felénk vagyok.
Ha nincs senkim akkor nagyon sokat nézem, mindig ha meglátom.
Ha van vkim de mégis megtetszik más is, akkor sehogy nem mutatom ki neki, ha nézem is, csak úgy, hogy ne. vegye eszre.
2#,5# nem vagyok frigid, szimplán véleményt formáltam ahogy te is.. elvileg ezért jött létre az oldal 😀.
Az hogy számomra ez a pasizási módszer túl qwás és szúrja a szemed.. hát ez van. Anyud tud róla? 😅 szerintem felvilágosítana miért tartom olyannak ezt a módszert amilyen, nem mellesleg, társkeresési problémákba sorolta kérdező a kérdést, szóval valószínűleg normális kapcsolatot szeretne... nem pár órásat. Ezzel a módszerrel nagyon-nagy.. százalékban pedig nem szokott kialakulni normális kapcsolat.
Ez nem ilyen általános, de én elég barátságtalannak tűnök annak, aki nekem tetszik.
Csak simán kerülöm a helyzetet, hogy a közelében legyek, már nézni sem szoktam őt, mert többször előfordult, hogy a tekintetünk találkozott és féltem, hogy lebuktatom az érzéseimet.
De nekem problémáim vannak az emberi kapcsolatokkal egyébként is, nem ilyen cuki féle félénk lány vagyok.
Szerintem nem feltétlenül kell kinézni az emberből, hogyha kerül, akkor biztos tetszel neki.
De ha szeretnél tőle valamit, akkor próbálj meg beszélgetni vele valamiről, barátkozni kicsit és szerintem látszik a reakcióján, hogy tetszel-e neki vagy pont hogy azért kerül, mert nem vagy szimpatikus.
Félénk emberek sehogy,legalábbis én nőként sohasem mertem.
Félénk lányok egyébként átlagban nem arról híresek,hogy jól néznek ki,én sem.
Húzogathatnám a szoknyámat 100x is,nézhetném órákig,a férfiak többsége egy félénk csajt úgyis csak kiröhög. 23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!