Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti hogy adjátok tudtára egy srácnak, ha bejön és ha még nem is beszéltetek?

Figyelt kérdés

2017. febr. 6. 15:50
 1/3 anonim ***** válasza:
40%
Nálam ez a kettő kizárja egymást: ha még nem is beszéltünk, akkor nem is tud bejönni. Utoljára tini koromban estem hasra egy helyes pofitól. Azóta max. megnézem, ha valaki külsőre vonzó, de azonnal el is felejtem, eszembe sem jut kezdeményezni nála. Más a helyzet, ha a személyisége is megfog valakinek, de akkor már nyilván van köztünk valamilyen kommunikáció.
2017. febr. 6. 15:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Én sem tudom elképzelni a helyzetet, általában ha valaki "bejön" azt azért megelőzte legalább egy rövid bemutatkozó szóváltás. Innentől kezdve meg nem értem a problémát, az olyan evidens, hogy ha bejön, akkor tovább folytatom a beszélgetést :D Ha meg esetleg olyan közegben vagyunk, hogy hallottam már beszélni, van valami elképzelésem arról, milyen lehet, és az alapján alakult ki bennem ez a plátói érzés, akkor nagyon egyszerűen oldom meg a problémát- beszélgetek vele.

Valamiért ezen az oldalon az az érzésem, hogy sokak szemében a társkeresést az atomfizikával azonosítják.

2017. febr. 6. 16:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Ramosolygok, allom a nezeset es nem pillantok el. Ennek megszolitas a vege ;)
2017. febr. 6. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!