Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen ez az idősödő férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen ez az idősödő férfi?

Figyelt kérdés

Történt az, hogy az 50 éves kollégám minden szavával forgatja a 33 éves kolléganőnket, aki férjnél van és van egy 3 éves kislánya. Többször flörtöltek egy határig, mire beégette a pasit a nő mivelhogy kiderült hogy férjnél van. Erre nem szontyolodott el a pasi, tovább csipkedi a nőt.

Nem zavar ez, csak kezdem kellemetlenül érezni magam, mert munkailag semmit nem tudok beszélni ezzel a férfival, mert kérdezek valamit, flörtölve a kolléganőnek válaszol vissza mintha ott se lennék. Konkrétan direkt levegőnek néz. Gondoltam fiatal nőkre hajt, én 45 vagyok, biztos nem tetszik neki a korom.

Mostanában érzem azt furcsának, hogy nem lehet hogy mégis tetszem ennek a pasinak esetleg, annak ellenére hogy levegőnek néz, vagy éppen ezért néz levegőnek?

Ti mit gondoltok erről?

2022. jan. 20. 10:36
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Biztosan olvasta az írásodat, ezért sem vonzódik hozzád. 😉

Viccen kívül, valószínűleg a jóval fiatalabb nőkhöz vonzódik, tőlük reméli, hogy fiatalabbá teszik őt, nem kell szembenéznie a valósággal. A szóban forgó kolléganő viszont nem veszélyezteti a szingliségét sem, mivel van férje. Ez is növelheti a vonzerőt. Gondold el mekkora sikernek könyveli el majd, ha öregedő pasas létére "levarr" majd egy foglalt, jóval fiatalabb nőt.

2022. jan. 20. 10:47
 2/10 anonim ***** válasza:
25%
Ja értem, féltékeny vagy, és öreg.
2022. jan. 20. 10:48
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Ezt hívják kapuzárási pániknak.
2022. jan. 20. 10:51
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

Azt gondolom hogy egy nyomorék.

"hozzád szóltam b+" tuti kiszaladna a számon, ha velem így viselkedne. Jelenteném a főnöknek is. Vegyen egy műpuncit, munkahelyen dolgozni kell nem csajozni. Büdös vén kecske

2022. jan. 20. 10:54
 5/10 anonim ***** válasza:
23%

4.-re.

Tippelek!

Férjecskéd lecserélt?

2022. jan. 20. 11:10
 6/10 A kérdező kommentje:

2# Nem vagyok féltékeny, miért volnék az, írtam is, hogy biztos zavarja a korom, és nem jövök be neki emiatt.

Inkább furcsa, mert egyre feltűnőbben levegőnek néz.

2022. jan. 20. 11:19
 7/10 anonim ***** válasza:
14%

Egyszerűen ahogy megy rajtunk az idő,és esetleg ér némi siker is, úgy nő az önbizalmunk ,a gátlásaink viszont fordított arányosaágban csökkenek:D És sokan átlépnek ezáltal a szemtelenség határán is. Még csak 24 vagyok de már most kezdem érezni ezt a tendenciát.

De szerintem nem is ez itt a fő kérdés, hanem az hogy miért nem veled teszi ezt 😬

2022. jan. 20. 12:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezd meg tőle, nem hinnem, hpgy tetszel neki, inkabb vmi baja lehet veled? Hagyd a francba, vedd te is levegőnek. Vagy tetszik neked?
2022. jan. 20. 13:32
 9/10 A kérdező kommentje:

Legutóbb amikor munkáról próbáltam vele beszélni, kihúzta a kezem alól a papírt hogy ne tudjam elmondani neki a munkát. Szándékosan aláz. Arra gondoltam, talán kidobta e az asszonya, és nőgyűlölő lett, legalábbis az idősebbek felé, bár így is 6 évvel fiatalabb vagyok.

Nekem nem jön be, mert nagyon ráncos, rottyant az arca. Testre nem olyan rossz talán, de mindenképpen öreg hozzám, én jóval fiatalabbnak nézek ki, és a mostani párom is csak 35 éves. Csak szeretném megérteni a viselkedését.

A buta kommenteket számításba sem veszem.

2022. jan. 20. 18:00
 10/10 anonim ***** válasza:
30 utan kezdenek a gatlasok eltunni..
2022. dec. 3. 16:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!