Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen ez az idősödő férfi?
Történt az, hogy az 50 éves kollégám minden szavával forgatja a 33 éves kolléganőnket, aki férjnél van és van egy 3 éves kislánya. Többször flörtöltek egy határig, mire beégette a pasit a nő mivelhogy kiderült hogy férjnél van. Erre nem szontyolodott el a pasi, tovább csipkedi a nőt.
Nem zavar ez, csak kezdem kellemetlenül érezni magam, mert munkailag semmit nem tudok beszélni ezzel a férfival, mert kérdezek valamit, flörtölve a kolléganőnek válaszol vissza mintha ott se lennék. Konkrétan direkt levegőnek néz. Gondoltam fiatal nőkre hajt, én 45 vagyok, biztos nem tetszik neki a korom.
Mostanában érzem azt furcsának, hogy nem lehet hogy mégis tetszem ennek a pasinak esetleg, annak ellenére hogy levegőnek néz, vagy éppen ezért néz levegőnek?
Ti mit gondoltok erről?
Biztosan olvasta az írásodat, ezért sem vonzódik hozzád. 😉
Viccen kívül, valószínűleg a jóval fiatalabb nőkhöz vonzódik, tőlük reméli, hogy fiatalabbá teszik őt, nem kell szembenéznie a valósággal. A szóban forgó kolléganő viszont nem veszélyezteti a szingliségét sem, mivel van férje. Ez is növelheti a vonzerőt. Gondold el mekkora sikernek könyveli el majd, ha öregedő pasas létére "levarr" majd egy foglalt, jóval fiatalabb nőt.
Azt gondolom hogy egy nyomorék.
"hozzád szóltam b+" tuti kiszaladna a számon, ha velem így viselkedne. Jelenteném a főnöknek is. Vegyen egy műpuncit, munkahelyen dolgozni kell nem csajozni. Büdös vén kecske
4.-re.
Tippelek!
Férjecskéd lecserélt?
2# Nem vagyok féltékeny, miért volnék az, írtam is, hogy biztos zavarja a korom, és nem jövök be neki emiatt.
Inkább furcsa, mert egyre feltűnőbben levegőnek néz.
Egyszerűen ahogy megy rajtunk az idő,és esetleg ér némi siker is, úgy nő az önbizalmunk ,a gátlásaink viszont fordított arányosaágban csökkenek:D És sokan átlépnek ezáltal a szemtelenség határán is. Még csak 24 vagyok de már most kezdem érezni ezt a tendenciát.
De szerintem nem is ez itt a fő kérdés, hanem az hogy miért nem veled teszi ezt 😬
Legutóbb amikor munkáról próbáltam vele beszélni, kihúzta a kezem alól a papírt hogy ne tudjam elmondani neki a munkát. Szándékosan aláz. Arra gondoltam, talán kidobta e az asszonya, és nőgyűlölő lett, legalábbis az idősebbek felé, bár így is 6 évvel fiatalabb vagyok.
Nekem nem jön be, mert nagyon ráncos, rottyant az arca. Testre nem olyan rossz talán, de mindenképpen öreg hozzám, én jóval fiatalabbnak nézek ki, és a mostani párom is csak 35 éves. Csak szeretném megérteni a viselkedését.
A buta kommenteket számításba sem veszem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!