Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak kiváncsi ?

Figyelt kérdés

Egy tarskeresö appon belikolt engem az egyik volt kollégám, 10 evvel idösebb, nekem tetszett annak idejen, 5 eve, es úgy tünt kölcsönös, de megse lépett, habar szingli volt elmondasa szerint. Emiatt aztan letettem róla.

Most belikolt es en visszalikeoltam, hogy tudjon rámírni, mert kivancsi voltam mit szeretne mondani. 5 év sok idö. Nem tudom ha erdekel a dolog. Rámírt vegul, es megkerdezte hol dolgozom most stb, valaszoltam neki. Kerdeztem en is töle ezt azt, de röviden es kesve valaszolt. Úgy jött le, hogy csak azert likeolt meg, mert kivancsi volt hogy mit dolgozom stb , de mint nö, nem erdeklem. Tudom magamról, ha egy pasi nem erdekel engem, röviden irkalok es kesve. Tehat ugyanazt latom nala.

Azt nem szeretnem h felajanljam magam ( en is most már csak kiváncsiságból ) es vegul megmondja, hogy nem érek rá.

Nem akarom kiugratni a nyulat a bokorból, csak tudni akarom, szerintetek miert jelölt be, tenyleg csak kivancsisag ?

Soha nem mondott semmit ahogy most sem, hogy bejövök neki. Pedig nem félénk, jó a kiállása is.

2022. jan. 18. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Ez itt nem fog kiderülni! Miért kell játszadozni? Kérdezd meg, hogy mit akar!

A férfiak szóból értenek, meg fogja mondani, ha csak kíváncsi, hogy mi van veled, vagy tényleg érdekled. Nem kell nyomulni, teljesen ártatlan kérdés.

Nő vagyok, hidd el, ne kombinálj!

2022. jan. 18. 22:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Ki tudja. De aki örült, attól menekülj.
2022. jan. 18. 22:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Miert lenne ôrült ?
2022. jan. 19. 03:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Megkérdezném előbb, mért van fönn a társkeresőn.

És hogy mik a tapasztalatai, mert te még új vagy ott.

Aztán szépen elkanyarodhatsz oda is, hogy téged mért jelölt be.

2022. jan. 19. 06:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Likolta a lukad? Ugraszd ki a bugyit a bokorból!
2022. jan. 19. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!