Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20-25 körüli fiútársaim!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-25 körüli fiútársaim! Kíváncsi lennék hogy Ti hogyan álltok a párkapcsolatokban?

Figyelt kérdés

Mennyi kapcsolatod volt? Mennyi ideig tartottak?

Mennyi ideig szoktál két kapcsolat között egyedül lenni?

Csak amiatt kérdezem mert kíváncsi vagyok, mások hogyan állnak ebben, mert én nem nagyon boldogulok.

2022. jan. 4. 17:23
 1/7 anonim ***** válasza:
42%

2 komolyabb kapcsolatom volt

Egy 1,5 éves és egy 3,5 éves

Kapcsolatok között 1 év telt el kB

Addig alkalmi kapcsolataim voltak amíg nem volt komoly kB 6

25/F

2022. jan. 4. 17:31
 2/7 anonim ***** válasza:
38%
Sose volt gondom a nőkkel. Csak akkor nem volt ha nem akartam
2022. jan. 4. 17:34
 3/7 anonim ***** válasza:
26%

Hát akkoriban csak 1 párkapcsolatom volt az is kínkeservesen jött össze pláne egy olyan nővel aki amúgy sem tetszett annyira.

Szüzességelvesztéshez meg tapasztalathoz jó volt de kb ennyi. Azóta semmi.

Interneten a társkeresőkön a nők szinte csak ugyan azt a felső 10-20% férfit preferálják. Aki ezen kívül esik az majdhogynem láthatatlan.

Van róla rengeteg számadat szóval nem kell az incelzés meg a többi marhaság: https://www.youtube.com/watch?v=jPuQ1Wjd2Rk

Covid miatt meg alig van valami társaság. Bár amúgy sem annyira. Munkahelyen meg 100%-os a férfi arány.

Igazából kellene egy olyan társkereső amit tényleg csak kizárólag komoly társkeresésre lehetne használni. Teszem azt ha valakivel match-elsz akkor kötelező lenne a beszélgetés ellenkező esetben az app az egyre lejjebb dobna a komolytalan kategóriába vagy valami ilyesmi.

Tehát ne lessen instakövetők meg egóboostra használni mint a Tinder-t hanem tényleg csak társkeresésre.

2022. jan. 4. 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

Együtt vagyok a barátnőmmel picivel több, mint 4 hónapja. Mindketten nagyon szeretjük egymást, elsők vagyunk egymásnak.

20/F 15/L

2022. jan. 4. 18:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolatom volt és fél évig tartott, elsőnek elment de nem mondanám, hogy boldogabb voltam mint mikor nem volt.. Azt nem is más emberben kell megtalálni! Azóta is ismerkedtem és voltam randin meg próbálkoztam de nem vagyok kapcsolat függő. Nem vetem el a lehetőséget de még nem találkoztam olyannal akivel újra belemennék.

21/F

2022. jan. 4. 18:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Sosem voltam párkapcsolatban
2022. jan. 5. 08:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy, sosem volt párom.

Két randiszerűségem volt csak, azok sem sültek el túl jól.

21F

2022. jan. 5. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!