Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha randiznál egy pasival buszon mennétek valahova s elkapná az ellenőr mert nincs jegye?
Ezt azért hallottad bele, mert megkeseredett és nőgyűlölő vagy. Azt csak azért írtam le, mert ilyenkor minden ilyen véglény pasika azzal jön, hogy "ja, de hát már nem vagytok együtt, biztos a pénz miatt". Nem, hanem azért, mert már nem foglalkozott velem és figyelt rám (nem anyagilag, hanem sehogy). Ha meg maradtam volna, akkor meg én vagyok a hülye liba, aki maradt egy sz... kapcsolatban. Az ilyenek ellen nem lehet győzni, ha vkinek nem farok lóg a lába között.
Én a gazdagságot arra írtam, hogy az, akinek tetszik az, hogy vki konkrétan bliccel és lop gizdulva, az általában vagy ugyanaz a csóró tolvaj bliccelős típus, vagy ha nem csóró, akkor a gazdag, de tolvaj jellegre hajt insta baddie liba. Egy-két kivétel van, de ezek tények.
58 bérelt kocsija van. Akinek húszmilliós adóssága van annak nem lehet kocsija. Pontosabban lehet, de ha van is, nem sokáig lesz.
59 fordítva logikátlan pontosabban ritkább. Nem mehet kocsihoz buszszal mert nem megy a kocsihoz busz. Kivéve persze ha a buszmegálló mellett parkol.
Amúgy meg teljesen logikus hogy valaki busszal megy a kocsijához, még repülővel is szoktak. Vagy szerinted onnan is hazáig kéne gyalogolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!