Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit szólnál ha randiznál egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nafogáncsi Móker kérdése:

Mit szólnál ha randiznál egy pasival buszon mennétek valahova s elkapná az ellenőr mert nincs jegye?

Figyelt kérdés
2022. jan. 18. 09:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 A kérdező kommentje:
Ezek megint nem a kérdés részei a te agyadbol pattantak ki és téged minősítenek.
2022. jan. 18. 13:26
 52/76 anonim ***** válasza:
82%
De te jöttél azzal, hogy "de hát a párod is keresett pénzt", annak sincs a témához köze. Én azt csak azért írtam, mert igaztalanaul megvádoltál azzal, hogy nekem csak gazdag pasas kell, amikor sosem írtam azt le - most nem tudom, hogy tudat alatt olvastál félre vagy 3x, vagy direkt b.tatsz.
2022. jan. 18. 13:30
 53/76 A kérdező kommentje:
Ismétlem a gondolataid téged minősítenek. Mivel azokat akikről irsz te irtad le ezért azok téged minősítenek. Irhattad volna azt is hogy nem az számít gazdag e mégse azt írtad. Hanem csak azt hogy nem az volt a szakítás közvetlen oka. Épcsak hogy nem írtad le hogy ha gazdag lett volna akkor ez az ok nem számított volna. Ha bele akartam volna hallani valamit akkor ezt hallottam volna bele.
2022. jan. 18. 13:37
 54/76 anonim ***** válasza:

Ezt azért hallottad bele, mert megkeseredett és nőgyűlölő vagy. Azt csak azért írtam le, mert ilyenkor minden ilyen véglény pasika azzal jön, hogy "ja, de hát már nem vagytok együtt, biztos a pénz miatt". Nem, hanem azért, mert már nem foglalkozott velem és figyelt rám (nem anyagilag, hanem sehogy). Ha meg maradtam volna, akkor meg én vagyok a hülye liba, aki maradt egy sz... kapcsolatban. Az ilyenek ellen nem lehet győzni, ha vkinek nem farok lóg a lába között.

Én a gazdagságot arra írtam, hogy az, akinek tetszik az, hogy vki konkrétan bliccel és lop gizdulva, az általában vagy ugyanaz a csóró tolvaj bliccelős típus, vagy ha nem csóró, akkor a gazdag, de tolvaj jellegre hajt insta baddie liba. Egy-két kivétel van, de ezek tények.

2022. jan. 18. 13:42
 55/76 anonim ***** válasza:
100%
Nem érteném. Ha nincs kocsija, akkor miért nincs bérlete, ha meg van kocsija, akkor miért nem azzal megyünk, ha már jegyet venni smucig, bliccelni meg béna.
2022. jan. 18. 13:56
 56/76 A kérdező kommentje:
Nem hallottam bele sőt írtam is hogy direkt nem hallottam bele. Ilyen elven azért hiszed te hogy az hallok bele amit nem, mert férfi gyűlölő vagy
2022. jan. 18. 13:58
 57/76 A kérdező kommentje:
Ez korábban leírtam a kocsihoz mentek busszal.
2022. jan. 18. 13:59
 58/76 anonim ***** válasza:
100%
Akinek meg van kocsija, az miért nem tud kifizetni egy buszjegyet? Vagy miért nem kocsival ment előtte? (ja tudom, lehet pöffeszkedni, hogy benzinadó).
2022. jan. 18. 14:05
 59/76 anonim ***** válasza:
Kocsihoz mentek busszal:D teljesen logikátlan.
2022. jan. 18. 14:08
 60/76 A kérdező kommentje:

58 bérelt kocsija van. Akinek húszmilliós adóssága van annak nem lehet kocsija. Pontosabban lehet, de ha van is, nem sokáig lesz.

59 fordítva logikátlan pontosabban ritkább. Nem mehet kocsihoz buszszal mert nem megy a kocsihoz busz. Kivéve persze ha a buszmegálló mellett parkol.

Amúgy meg teljesen logikus hogy valaki busszal megy a kocsijához, még repülővel is szoktak. Vagy szerinted onnan is hazáig kéne gyalogolni?

2022. jan. 18. 14:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!