Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nafogáncsi Móker kérdése:
Mit szólnál ha randiznál egy pasival buszon mennétek valahova s elkapná az ellenőr mert nincs jegye?
Figyelt kérdés
2022. jan. 18. 09:51
1/76 anonim válasza:
Ne legyen már valaki olyan zsugori hogy sajnál 400 ftot buszjegyre.
2/76 anonim válasza:
1-es! Szerintem te nem ismered a budapestieket! Még aki jól keres az is bliccel, ha nem állandóan tömeggel jár csak néha napján.
3/76 Dr.med.habil. Genya válasza:
Az en ferjem fovarosi.
Nevetnenk rajta, ott mindenki bliccel kb elete soran, legalabb parszor.
4/76 A kérdező kommentje:
1 nem egy buszjegy kell egy életen át.
2022. jan. 18. 10:20
5/76 anonim válasza:
ja, 25 éves korig rendben is van kb.. felette ciki
Nem ismerkednék vele tovább, pláne ha még ő problémázik azért, mert lebukott és kérik a személyi adatait, vagy ilyesmi.
Nem bírom a szabályszegőket
6/76 anonim válasza:
Nem akarok képmutató lenni, és azt mondani, hogy soha nem blicceltem, mert de. 1 megállóra mondjuk marhára nem szívesen adok ki 400 forintot...
De bakker, sem hosszú távon nem bliccelnék, sem akkor, ha valakivel vagyok, főleg nem egy randin, ahol azért igyekszik az ember jó benyomást kelteni a másikban. Én nagyot csalódnék a másikban emiatt... egyedüli kivétel, ha van bérlete, de otthon felejtette, mert ez előfordul.
8/76 anonim válasza:
Nem randizok eleve olyan pasival, akinek még autója sincs
9/76 A kérdező kommentje:
6 az nem hazugság ha azért nem blicelsz hogy jóo benyomast kelts?
2022. jan. 18. 10:42
10/76 anonim válasza:
Néha én is szoktam bliccelni, főleg ha 3 átszállással jutnék el a célig :D Nem mondanék semmit, megkérdezném miért nem vett jegyet, aztán majd abból kiderül merre tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!