Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha randiznál egy pasival buszon mennétek valahova s elkapná az ellenőr mert nincs jegye?
Még mindig nem stimmel. 20 milliós adósság mellett is lehet valakinek tömve a zsebe akar kepletesen akár szó szerint gondolod.
Én mindkét példát felhoztam te viszont alapszinten élsz tévedésben.
Ráadásul az ellenőrrel pereles is benned van te hozztad szóba így ez téged minősít, a kérdésnek ez nem a resze. Azt viszont ismételten megértem ha gazdag pasira vágysz mert büdös neked a munka. Sokaknak az.
De, te írtad példának az ellenőrrel perelést, azt, hogy azt mondod az ellenőrnek, hogy "a benzinadómban benne vaaaan!!!!!". Ez is perelés, még ha nem ordenáré is.
Amúgy meg projektálsz, én nem írtam, hogy NEKEM pénzes pasas kéne. Sőt, kapaszkodj meg, több évig együtt is éltem a saját lakásomban úgy olyan férfival, aki a felét nem kereste meg az én keresetemnek, hogy simán beköltöztettem. Nem a pénz miatt lett vége a kapcsolatnak.
De nem is volt az a sóher, akinek büdös volt a munka, meg aki konkrétan fizetős szolgáltatást tolvaj módon ingyen használt és nem volt hajlandó egy buszjegyre kiadni 400 Ft-ot - mert azért DOLGOZOTT.
Arról meg megvan a vélemény, akinek tömve a zsebe akármilyen értelemben, de nem hajlandó fizetni azért a szolgáltatásért, ami fizetős, és amit használ. Utolsó adócsaló görény szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!