Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit szólnál ha randiznál egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nafogáncsi Móker kérdése:

Mit szólnál ha randiznál egy pasival buszon mennétek valahova s elkapná az ellenőr mert nincs jegye?

Figyelt kérdés
2022. jan. 18. 09:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
82%
Még alkesz is, azta micsoda party lenne egy ilyen szerencsétlen...
2022. jan. 18. 12:47
 42/76 A kérdező kommentje:
40 nem lenne bölcs döntés milliókkal tömni a zsebét a buszon. Azt persze elhiszem hogy neked vonzó a gazdag pasi de ha van esze akkor nem a zsebében tartja a millióit.
2022. jan. 18. 12:47
 43/76 A kérdező kommentje:
Nem azt nevezik alkesznak aki iszik. Fogalom zavarban szenvedsz. Lehet kulturáltan mertekkel is inni megha te azt nem is ismered. 8000 Ft-ot pl. Simán el lehet inni igényesen olyan italbolt aminek aennyisege miatt mégcsak be se rúg az ember max autót nem vezethet egy darabig. Ne csak a kannás borban gondolkozz.
2022. jan. 18. 12:49
 44/76 anonim ***** válasza:
82%
42: ugye most direkt tetteted magad teljesen agyhalottnak? Vagy ennyire nem vagy olvasott? 2 általános azért megvan? A tömve van a zsebe az egy szólás, nem azt jelenti, hogy konkrétan adott napon a zsebébe dugdossa a húszezreseket, hanem az, hogy gazdag. És nem, nem minden nőnek az a lényeg, de amelyik nőnek tetszik az, hogy egy ilyen vadparaszt még az ellenőrrel perel a buszon, ha bliccel, az vagy a proli csóró telepi Jucika, vagy a pénzéhes instapicsuli. Nem az a típusú nő, akire általában repülnek az ilyen pasik hüppögve, hogy "jaj, a felszínes nők".
2022. jan. 18. 12:50
 45/76 A kérdező kommentje:

Még mindig nem stimmel. 20 milliós adósság mellett is lehet valakinek tömve a zsebe akar kepletesen akár szó szerint gondolod.

Én mindkét példát felhoztam te viszont alapszinten élsz tévedésben.

Ráadásul az ellenőrrel pereles is benned van te hozztad szóba így ez téged minősít, a kérdésnek ez nem a resze. Azt viszont ismételten megértem ha gazdag pasira vágysz mert büdös neked a munka. Sokaknak az.

2022. jan. 18. 12:55
 46/76 anonim ***** válasza:
82%

De, te írtad példának az ellenőrrel perelést, azt, hogy azt mondod az ellenőrnek, hogy "a benzinadómban benne vaaaan!!!!!". Ez is perelés, még ha nem ordenáré is.

Amúgy meg projektálsz, én nem írtam, hogy NEKEM pénzes pasas kéne. Sőt, kapaszkodj meg, több évig együtt is éltem a saját lakásomban úgy olyan férfival, aki a felét nem kereste meg az én keresetemnek, hogy simán beköltöztettem. Nem a pénz miatt lett vége a kapcsolatnak.

De nem is volt az a sóher, akinek büdös volt a munka, meg aki konkrétan fizetős szolgáltatást tolvaj módon ingyen használt és nem volt hajlandó egy buszjegyre kiadni 400 Ft-ot - mert azért DOLGOZOTT.

Arról meg megvan a vélemény, akinek tömve a zsebe akármilyen értelemben, de nem hajlandó fizetni azért a szolgáltatásért, ami fizetős, és amit használ. Utolsó adócsaló görény szint.

2022. jan. 18. 13:04
 47/76 A kérdező kommentje:
Nem az ellenőrnek mondtam hanem nektek mondtam miszerint a kérdéses nőnek ezt mondom. tessék figyelmesebben olvasni. Több komolyságot!
2022. jan. 18. 13:10
 48/76 A kérdező kommentje:
És azért mondom mert a nőnek a leirasotok szerint nem mindegy az ok. Ez sima tájékoztatás annak akinek többlet információ kell a döntéshez.
2022. jan. 18. 13:12
 49/76 A kérdező kommentje:
A fele pénz is pénz. A tehenet is megfejik akkor is ha kevés tejet ad.
2022. jan. 18. 13:13
 50/76 anonim ***** válasza:
87%
Igen, de egy dolgozó nőnek miért is kellene olyannal összejönnie, aki semmi pénzt nem keres, ergo fekszik otthon egész nap és nem csinál semmit? - pontosság kedvéért, Budapesten lakom, itt aki egy minimálbéres állást nem tud összeszedni, az vagy nagyon lusta, vagy nagyon hülye. Innentől kezdve csak azért játssza a nő a Máltai Szeretetszolgálatot, mert szeeeegény Lajcsikának úgy kellene már egy nő?
2022. jan. 18. 13:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!