Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit szólnál ha randiznál egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nafogáncsi Móker kérdése:

Mit szólnál ha randiznál egy pasival buszon mennétek valahova s elkapná az ellenőr mert nincs jegye?

Figyelt kérdés
2022. jan. 18. 09:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 A kérdező kommentje:
Azt mondaná, hogy az autojához megy, s a benzin adojában már kifizette a jegyet többszörösen. s ezzel megoldodna a 8-as problémája is.
2022. jan. 18. 10:59
 12/76 anonim ***** válasza:
83%

400 Ft egy megálló ?

Semmi távra szólo jegy nincs ?

2022. jan. 18. 11:05
 13/76 A kérdező kommentje:
van valami szakaszjegy, de nem sokkal olcsobb.
2022. jan. 18. 11:25
 14/76 anonim ***** válasza:
42%
Nem kapná el az ellenőr, mert úgy állunk be, hogy ő a busz egyik felére lát rá, én a másikra, és ha jön az ellenőr, lyukasztunk.
2022. jan. 18. 11:27
 15/76 anonim ***** válasza:
87%
Kérdés, hogy direkt bliccel-e, vagy csak elfelejtette. Szóval itt nekem nem az számítana, hogy nincs jegye, hanem hogy hogyan reagál arra, hogy az ellenőr elkapta. Ha látom rajta, hogy tényleg elfelejtette, hebeg-habog, turkál a cuccai között... vagy ha tudja, hogy elfelejtette és nincsen jegye, akkor férfiasan bevallja, hogy nincs, és vállalja a büntetést, az nekem nem lenne gond. Az igen, ha azzal akar menőzni, hogy ő akkkkkkora rossszfijjjúúúú, hogy bliccel, kutyázza az ellenőrt, elkezd üvölteni, leugrik a buszról, hazudozik... ez nekem annyira prolitini dedó stílus. Ha vki akar egy szolgáltatást használni, akkor igenis fizesse meg, ha meg nem tudja, akkor vállalja férfimódra, egyenesen, gerincesen.
2022. jan. 18. 11:29
 16/76 anonim ***** válasza:
Ja igen, az meg szörnyen röhejes, ha elkezd hazudozni, meg jönni azzal, hogy "vegyük úgy, hogy az adómmal kifizettem". Szánalmas. Nem az, hogy nem telik rá neki, hanem hogy még ezek után neki áll feljebb.
2022. jan. 18. 11:30
 17/76 A kérdező kommentje:
És ha azt mondja hogy annyi adóssága van hogy ez már nem oszt nem szoroz, jegyet bérletet viszont nem erdemes vennie, ablakon kidobott pénz, mert az adossagat élete végéig úgyse tudják behajtani ..?
2022. jan. 18. 12:09
 18/76 anonim ***** válasza:
87%
#17 akkor már eleve kuka egy ilyen pasi.
2022. jan. 18. 12:13
 19/76 A kérdező kommentje:
Akkor az összes ország is kuka?:))
2022. jan. 18. 12:15
 20/76 anonim ***** válasza:
100%
Azért annyi adósság összekaparásához nemcsak annyi kell, hogy "sajna magyar vagyok", hanem iskolában tanulás helyett kukivakarászás, negatív IQ szint és borzalmas pénzügyi döntések. Én meg szerencsére nem ezen a szinten vagyok. Akkor keressen a pasas hozzá hasonló nőt, probléma megoldva.
2022. jan. 18. 12:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!