Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mára teljesen elveszítettem az önbizalmamat?
Azt nem értem, hogy ha tényleg annyira gáz a fogsorod, akkor hogy tb alapon gyerekkorodban nem lett kezelve?
Na meg ha egyetemre jársz évek óta, akkor annyira azért nem lehet rossz az anyagi helyzeted. Szóval ezek csak inkább kifogások már bocsi.
A legjobb amit tehetsz az ha felkeresel egy pszichológust
Nekem más dolgok miatt van önbizalomhiányom, de el tudom képzelni, hogy mennyire rosszul érithet. Főleg azért, mert nekem is vannak közeli ismerőseim, akik a szabálytalan fogsoruk miatt nem mernek mosolyogni. Pedig bárcsak mosolyognának a képeken és felszabadultan nevetnének. Szerintem nem néz ki rosszul, akiket így szoktam meg, szerintem jól is áll, nem is tudnám őket máshogy elképzelni.
Úgy állok hozzá, hogy amíg valaki rendszeresen jár fogorvoshoz, tehát nem hanyagolja el a szájhigiéniát, és nem hiányoznak frontfogak, addig minden rendben van, akkor is ha kicsit kuszák.
Egyébként a páromnak is a felső fogsora szabálytalan, de ezzel együtt szeretem, meg sem fordult a fejemben, hogy emiatt kevesebb lenne vagy akármi.
Tudom, hogy nehéz, de próbálj nyitni az emberek felé. Igen, észre fogják venni, de senki sem tökéletes. Ez nem ér meg annyit, hogy csak úgy magányosan elteljenek a 20as éveid.
Sajnálom, tudom mit érzel...
37 éves vagyok, nő..
Nekem is van egy olyan problémám a fogammal, ami miatt egész életemben szégyelltem magam.
Ezért ugyanígy voltam mint Te, nem nagyon beszéltem társaságban, ezért mindenki elkönyvelt egy csendes , szomorú embernek.
Igaz , nekem voltak barátaim, sőt férjem is van 17 éve.
Most 1 éve jutottam el oda , hogy fogszabályozót tudtam csináltatni.
Férjemnek nem igazán tűnt fel a probléma, mert én mondtam neki, de én tudom , hogy van és ez okozta az egész szorongást.
Remélem neked sikerül, és megváltozik ettől az életed!
Most komolyan....Mennyi lehet egy felnőtt fogszabályozás, max 2-300 ezer ft. Biztos, hogy nem egyösszegben kell letenni az asztalra.
Ha tényleg ennyire zavar, 25 éves korodra, ha mindennap 100 ft-ot tettél volna félre is összegyűlt volna már az összeg.
Nem fáj még eléggé, tesó.
5#
Ívenként 250.000 Ft.
És ez csak a sima fém.
Olyan 6 hetente kell menni ellenőrzésre , 7000 Ft alkalmanként.
4- és voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!