Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagy baj, ha egy 25 év feletti nő nem húzza hónapokig az ismerkedést és a szexet?
A barátnőim mind egy vagy több hónapig ismerkedtek intenzíven azokkal a férfiakkal, akikkel összejöttek. Na de ők suliban, munkahelyen, baráti körben találtak egymásra. Ilyen helyzetben garantáltan hónapokig megy az ismerkedés, főleg, ha nem az első nap tetszenek meg egymásnak, hanem jóban vannak akár fél éve is, vagy egy éve, és utána alakul ki a szerelem.
Én viszont Tinderen szoktam ismerkedni, vagyis nem csak ott, de onnan szoktak összejönni a kapcsolataim, amióta nem járok gimibe. Ez meg úgy megy, hogy beszélgetünk, találkozunk egy héten belül, azért annál tovább szerintem nem érdemes húzni, aztán 2.-3. talin csók, majd 5.-6. randin szex és gyakorlatilag az első csóktól számítva együtt vagyunk. Mert azt persze nem tudhatjuk, hogy jól alakul-e, de onnantól kezdve minden más szálat lezárunk és monogámok vagyunk.
De a lány ismerőseim meg nem annyira értik, szerintük eleve több hetet kéne beszélgetni az első randi előtt, meg az egy dolog, hogy van csók, de meg kéne mondani a srácnak, hogy még egyelőre ne legyen hivatalos a kapcsolat. De inkább csók se legyen, majd csak hónapok után, ha már jól megismertem. Na kíváncsi lennék, hogy egy Tinderes srácnak megmondanám a második randin, hogy nekem hónapok kellenek egy csókhoz, először legyünk barátok, majd hódítson meg, mennyire szívesen maradna még :D inkább lelépne. Még amúgy nekem ehhez nem is kell ennyi idő, nekem ideális ez a tempó. Max kiderül, hogy nem illünk össze és akkor elbúcsúzunk, ez hamar ki szokott derülni.
Ti mit gondoltok?
#10:
Meg a péniszméret, a szexuális étvágy, a legtöbb fetis, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!