Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az nagy baj, ha egy 25 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagy baj, ha egy 25 év feletti nő nem húzza hónapokig az ismerkedést és a szexet?

Figyelt kérdés

A barátnőim mind egy vagy több hónapig ismerkedtek intenzíven azokkal a férfiakkal, akikkel összejöttek. Na de ők suliban, munkahelyen, baráti körben találtak egymásra. Ilyen helyzetben garantáltan hónapokig megy az ismerkedés, főleg, ha nem az első nap tetszenek meg egymásnak, hanem jóban vannak akár fél éve is, vagy egy éve, és utána alakul ki a szerelem.

Én viszont Tinderen szoktam ismerkedni, vagyis nem csak ott, de onnan szoktak összejönni a kapcsolataim, amióta nem járok gimibe. Ez meg úgy megy, hogy beszélgetünk, találkozunk egy héten belül, azért annál tovább szerintem nem érdemes húzni, aztán 2.-3. talin csók, majd 5.-6. randin szex és gyakorlatilag az első csóktól számítva együtt vagyunk. Mert azt persze nem tudhatjuk, hogy jól alakul-e, de onnantól kezdve minden más szálat lezárunk és monogámok vagyunk.

De a lány ismerőseim meg nem annyira értik, szerintük eleve több hetet kéne beszélgetni az első randi előtt, meg az egy dolog, hogy van csók, de meg kéne mondani a srácnak, hogy még egyelőre ne legyen hivatalos a kapcsolat. De inkább csók se legyen, majd csak hónapok után, ha már jól megismertem. Na kíváncsi lennék, hogy egy Tinderes srácnak megmondanám a második randin, hogy nekem hónapok kellenek egy csókhoz, először legyünk barátok, majd hódítson meg, mennyire szívesen maradna még :D inkább lelépne. Még amúgy nekem ehhez nem is kell ennyi idő, nekem ideális ez a tempó. Max kiderül, hogy nem illünk össze és akkor elbúcsúzunk, ez hamar ki szokott derülni.

Ti mit gondoltok?

2022. jan. 16. 10:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%
Én azt gondolom, hogy 25 évesen már ne úgy éld az életed, hogy mit fognak hozzá szólni mások.
2022. jan. 16. 10:33
 2/12 anonim ***** válasza:
13%
1! Az ugye megvan hogy egész életünkben azt nézzük mit szólnak hozzá mások? Ezt hívják társadalomnak.
2022. jan. 16. 10:35
 3/12 anonim ***** válasza:
97%
ez egy baromság.ha szólnak hozzá valamit, akkor mi történik? semmi. mivel semmi közük hozzá. ha te azt mondod a szomszéd Lacira, hogy ej, milyen sok nője van, az szerinted számít? nem. mert téged semmiben sem zavar. ha olyan dolgot csinál, ami neked zavaró, az más. nade hogy a magánéletét hogy éli valaki, az nem a te dolgod.
2022. jan. 16. 10:42
 4/12 anonim ***** válasza:
78%
Abszolut egyetertek, el se mentem randira az ilyen “varjunk meg” tipusu nokkel. Mindent megbeszeltunk volna a randiig, akkor mi ertelme? Aki chaten akar ismerkedni az maradjon is ott :D
2022. jan. 16. 10:58
 5/12 anonim ***** válasza:
64%

Én meg az olyan nőket pattintottam le, akik szétteszik már a 4 randin.. Ha nálam ezt teszik másnál is. Számomra ez több mint sok én konzervatívabb vagyok.

Szerencsére azóta megtaláltam a páromat, aki ugyanolyan prűd mint én.

2022. jan. 16. 11:10
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
#5 nem erről van szó, hanem arról, hogy nem randizni akarnak, hanem mutogatni egymásnak, hogy kikkel beszélgetnek. Ennek mi értelme szerinted? Inkább elmentem olyannal aki nem a telefon mögött akarja élni az életét.
2022. jan. 16. 11:16
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

"Mert azt persze nem tudhatjuk, hogy jól alakul-e, de onnantól kezdve minden más szálat lezárunk és monogámok vagyunk."

Nekem ez nem így megy. Ez olyan, mintha bemennék a boltba, a kezembe nyomnának egy tele zacskót, hogy fizessem ki, és ami benne van, azt kell megennem.

Engem mindig lenyűgözött, aki előbb szexel, aztán ismerkedik. Egyik sem jobb, vagy rosszabb.

2022. jan. 16. 12:01
 8/12 anonim ***** válasza:
38%

#7:

Ismerkedni is csak úgy lehet (szerintem), ha valaki monogám, tehát csak azzal az eggyel, mindenki mást meg leépit.

A szex is az ismerkedés része. Az mennyivel jobb, ha fél évig epekedünk, egymásba szeretünk, végre megtörténik az első szex, de kiderül, egyáltalán nem illünk össze. Akkor már derüljön ki inkább 5-10 randi után.

Írom ezt úgy, hogy maximálisan monogám vagyok, tehát csak a párommal szexelek. De annak csak úgy van értelme, hogy egymásnak megfelelünk és mindketten kielégítőnek találjuk.

2022. jan. 16. 12:38
 9/12 anonim ***** válasza:
82%

"A szex is az ismerkedés része. Az mennyivel jobb, ha fél évig epekedünk, egymásba szeretünk, végre megtörténik az első szex, de kiderül, egyáltalán nem illünk össze."

Egyrészt a szexszel lehet variálni, változtatni dolgokon, másrészt nekem nem menne a szex olyannal, akit nem ismerek. Tehát rossz lenne a szex azzal is, akivel jó lenne, miután megismertem.

2022. jan. 16. 12:45
 10/12 anonim ***** válasza:
35%
8! Egy szexuális analfabéta?vagy, már bocs. Vanamin nem lehet változtatni pl. Testmagasság van amin meg igen a szexuális élet is ilyen.
2022. jan. 16. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!