Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinaljak ha elkezdett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak ha elkezdett tetszeni egy srac aki 13 evvel idosebb?

Figyelt kérdés
En 23L vagyok o pedig 36F... A munkahelyemen ismerkedtunk meg (nem vagyunk kollegak) ugy indult hogy elhivott valahova (ez volt egy honapja) En azt gondoltam hogy csak baratok leszunk, ugyanis elsore nem jott be, csak szimpatikus volt. Azota sokszor talalkoztunk es tobbszor is egymasnal aludtunk. Sajnos nekem elkezdett tetszeni es szerintem o nem ugy tekint ram ahogy en ra.. Szerintetek mit csinaljak?
2022. jan. 15. 17:37
 1/5 Noren1989 ***** válasza:
100%

Hàt, nos:

1, bàrmilyen szàndékot kinyilvànított feléd?

2, Hogy mutat be téged, mikor ismerőssel talàlkoztok?

3, A dugàson kívül màs program is van?

2022. jan. 15. 17:41
 2/5 A kérdező kommentje:

1.nem

2.meg nem talalkoztunk ismerossel

3.sokat szoktunk beszelgetni mindenfelerol de lenyegeben nem

2022. jan. 15. 17:53
 3/5 Noren1989 ***** válasza:
100%

Akkor dugópajti vagy neki, az a helyzet.

Ha neked ez kényelmetlen, pattintsd le.

2022. jan. 15. 18:01
 4/5 anonim ***** válasza:
40%
36 éves "srác"...
2022. jan. 15. 18:42
 5/5 anonim ***** válasza:
75%
4-es! Te sem leszel már fiatalabb! És örülhetsz ha majd nem leszel ilyenkor lepukkant szar!
2022. jan. 27. 21:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!