Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi aki a 20-as éveiben egyszerűen bele őrül a "female lufiba" és képtelen kiheverni a sokkot hosszú távon is?
Ugye amint az ábrából könnyen kivehető, de amúgy az életben is, a hülye is látja, hogy a nőknek 20-as, főleg kora 20-as éveikben iszonyú értéke van. Minden férfi őket részesíti előnyben és csak akkor próbálkozik más korosztályú nőknél, ha nem jut neki ezekből, még egy 70 éves papi is, minden férfi így van ezzel. Hiába is hazudnának.
Viszont a 20-as férfiak értéke még a béka segge alatt van, azok a nők szemében még éretlen kisgyerekek, sokaknak nincs még egzisztenciája stb. Sok olyan dolog ami miatt semmibe veszik őket a korukbeli nők meg mindenki.
Sok olyan férfi van szerintetek, akik ebben a kritikus életszakaszban olyannyira károsulnak emiatt a jelenség miatt lelkileg, és a kínzó társkeresési kilátástalanság, "piaci" egyenlőtlenség férfi és nő között, hogy véglegesen károsodik a pszichéje?
Ha akarsz csinálhatsz saját magad is kutatást erről.
Regisztrálj be egy random társkeresőbe egy átlagos 25 éves nő képével és egy átlagos 25 éves férfi képével.
Figyeld meg melyikre mennyi like fog érkezni.
Én sose valasztanék egy öregebb férfit egy velem egykorúval szemben, hiába van nagyobb egzisztenciája, a legtöbb lánynak nem nedvesedik a papikra, aki meg golddiggert akar, az menjen fel puncsra. :)
20/L
Istenem :))))) jót nevettem. Tényleg lennének ilyen szerencsétlenek egyes férfiak, hogy azzal nyugtatják magukat, hogy ők azért nem kellenek a nőknek mert nem elég öregegek és csorók? És arra nem gondol senki hogy aki most egy csődtömeg, az pár év múlva még nagyobb nyomorék lesz?
Én eddigi életem során nem sok olyan férfit láttam, aki 25 évesen nem kellett a nőknek, majd megvénült, és 37 évesen már mindenki csak őt akarta... az idő vasfoga senkit sem kímél. Minden férfi és nő, egyre unyább lesz... hízni fog, haja elhull stb. Térjetek észhez és ne nyugtassátok magatokat. Ha most nem kelletek a nőknek, ez után sem fogtok. Főleg nem ilyen nyomorém mentalitással.
Aztán az meg külön vicces, hogy az önbizalomhiányos férfiak úgy akarnak nőhöz jutni, hogy a 30 fölöttieknek be akarják mesélni, hogy nekik már lefőtt a kávé, és jobb ha leadnak az igényekből, mert a húspiacon ők már mit sem érnek... épp azért kellene egy hozzájuk hasonló szerencsétlennel összejönni és örülni, hogy még ő is szóba állt velük :))
jajj uram, mi vár rám 5-6 év mulva :D
Nézd, én 24 éves férfi vagyok és senkinek sem kellek. Pedig egy 55 nőnek is örülnék, de ha jól tartja magát akkor akár 65 is lehet. A negyven vagy valamilyen csoda hatására ha harminc éves szóbaállna velem már annak is ujjonganék. De a valóság, hogy a 18 évestől a 65 senki sem ír vissza és senkinek sem kellek 😭😭😭
Te pl szóba állnál velem?
Illetve kezdjük ott, hogy pasid van-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!