Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyötör a bűntudat és egyszerűen nem tudok magamnak megbocsájtani! Tényleg rossz ember vagyok? Hosszú lesz!
Igazából nem vagy bűnös. Egy kapcsolat nem arról kellene, hogy szóljon, hogy veszekedés veszekedés hátán. Ideig óráig el lehet viselni, de ha az ember képtelen tenni érte, hogy ne az menjen, abban a kapcsolatban tovább maradni nem lehet.
Te már nem voltál szerelmes az exedbe. Belezúgtál a másikba, aki viszont csak kihasznált.
Igazából, az, hogy vissza mentél az exedhez, csak azért tetted, mert nem akarsz egyedül maradni. De ha voltak gondok régen, azok időnap után megint előfognak jönni és megint le fogsz lépni.
Ezen kár sírni, hogy lefeküdtél valakivel, élvezted a helyzetet, élvezted, hogy élhetsz. Nem voltál együtt az exeddel, nem csaltad meg így.
Hányan fekszenek le nap mint nap olyannal, akik nem a párjuk, vagy pont, hogy a párjuk ellenében? Ők miért nem sírnak? Szerintem le kellene zárnod a kapcsolatod, kicsit kutatni önmagad és amikor úgy érzed, hogy jobban vagy, akkor keresni egy kapcsolatot.
Mert kb most csak a bűntudatod végett vagy újra vele.
Azt kéne tudatosítani, hogy ne a szex legyen a csúcspont két ember kapcsolatában. Úgy értem, fontos és csodás élmény, de miért kell mindjárt más ágyába bújni, ha vége a régivel, vagy adott esetben problémák lépnek fel a kapcsolatban, ugyan szakítás nélkül?
Senki sem hajtott a másik ágyába. Ti nők olyan könnyen bedőltök pár üres szónak, hamis ígéretnek, egy csipetnyi törődésnek elhintett csábításnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!