Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha már félek, egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha már félek, egy új kapcsolatba bele menni, mert félek, mikor vége én még mindig szenvedek, a másik meg már vígan éli életét?

Figyelt kérdés

Túl érzékeny vagyok egy kapcsolathoz 22 éves srác létemre.

Eddig 3 kapcsolatom volt..

És mindig az volt hogy nekem hónapokig tartott hogy feldolgozzam, míg a másik már boldogan mással volt együtt.

Nem normális mértékben kattogok, hogy mi lett volna ha, milyen jó lehetett még volna stb. Stb.

Miért van ez?

És mit lehet elleni tenni?

Ez nem az "idő begyógyítja" esete, hanem tudom, hogy nem normális, amennyire nem tudom elengedni a dolgokat.

Köszi a segítséget!

2022. jan. 13. 11:02
1 2
 11/13 VincentLaw ***** válasza:

Hát azt nehezen tudom elképzelni, hogy az exeim, akik lecseréltek másra, lelkiismeretfurdalást okozott-e nekik, hogy hogy érzem magam, miközben ők már vígan a másik kapcsolatban vannak, míg én csak pislogok, hogy mi történt :D

2022. jan. 13. 14:35
 12/13 A kérdező kommentje:

10es

És ezzel lehet kezdeni valamit?

Mert ez szinte csak átok.

Sok jó oldalát nem látom...

2022. jan. 13. 15:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem a végére kell gondolni, hanem örülni, hogy most jó.
2022. jan. 18. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!