Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig játszhat egy nő két férfi érzésével nem tud dönteni de én is és a másik is kellene neki én lépjek ki ebből furcsa kapcsolatból? Én többre vágyom a hölgy fél. A változástól és nagyon befolyásolható
Győzd hát meg szavakkal és tettekkel, hogy te vagy számára a tökéletes társ és melletted tegye le a voksát.
Ha ezt nem teszed, akkor hogyan is gondolnád, hogy tudjon végre dönteni, főleg melletted?! Hiszen bizonytalan. Bizonytalan benne és benned, hogy te meddig vagy hajlandó elmenni érte, hogy meddig tartanál ki mellette, hogy mennyire és miben számíthat rád stb stb... Ugyan így a másik félnél is kétségek gyötrik.
Akkor fog biztosan végre dönteni, ha látja ezeket és hidd el lépni fog erre vagy arra, kellően mérlegelve a helyzetet, hogy melyik éri meg jobban.
De semmiképpen sem szabad sürgetni a döntésben! Sem pedig sarokba szorítva kikényszeríteni belőle a döntést, mert akkor ellenkező eset történhet, mint amit te szeretnél és kihátrál a "kapcsolatokból".
Tegyél le először neki valamit az asztalra, utána várd el tőle azt amit akarsz.
Nő vagyok
Ultimátum.
Vagy dönt, vagy megteszed te helyette.
Mond meg neki, hogy az régen rossz, ha ez felmerült benne kérdésként.
Segítesz a döntésében: válassza a màsik hapsit, te meg keresel egy olyan nőt, aki téged választ.
Amíg nem találsz másikat, néha megrépázod őt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!