Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért miért sértődött meg? 21/F
Szoktam társkeresőn ismerkedni és beszélgetni lányokkal. Volt egy csaj, akivel matcheltem, rám írt, beszélgettünk kicsit, aranyosan viselkedett velem, és kedves dolgokat is mondott rám, már hirtelen az elején ilyeneket írt, hogy úgy megölelne meg ilyesmi. Kicsit mondjuk fura volt, hogy már az elején ilyeneket leír, de persze nem zavart.
Aztán megkérdeztem, hogy mi járatban van ő fent az oldalon.
Azt írta, hogy ő komolyat keres, de olyan igazán komolyat. Kérdezte, hogy én mit keresek, és mondtam, hogy én még nem keresek kapcsolatot, szimplán csak kölcsönösen építő jellegű társaságot keresek, ezen kívül nincs különösebb célom. Leírtam azt is, hogy azért, mert én még nem állnék készen egyenlőre egy kapcsolatra.
Ahogy ezt elolvasta, teljesen átfordult, nagyon érezni lehetett rajta a sértettséget, és azt mondta, hogy nincs ideje ilyen emberekre akik csak az idejét vesztegetik, ő nem barátokat keres, barátja az van elég, és mondta, hogy az meg az én bajom, hogy nem keresek komolyat, mert fogalmam sincs róla, hogy mit hagyok ki.
És ezt komolyan eléggé sértett stílusban írta le.
Nem is értettem mi baja van, hisz szerintem egy óra nem telt el a beszélgetésünk kezdete óta. Azt éreztem, hogy nagyot csalódott mert ő már bele élte magát a kapcsolatba. Próbáltam neki leírni, hogy ne ilyen görcsösen keressen kapcsolatot, mert ez neki nem lesz jó, nem nekem. Tagadta, hogy ő görcsösen kereste volna, de akkor mégsem így viselkedne szerintem. Kicsit olyan volt, mintha azt várná el, hogy aki elkezd beszélgetni vele, az 100%ban legyen benne az ő igazán komoly kapcsolatába.
Engem nem is zavart volna, ha megmondja, hogy nem akar beszélgetni így, hisz nem ragaszkodtam hozzá annyira, csak az volt nekem furcsa, hogy így kiborult. Meg lehetett volna normálisan is írni, hogy neki más céljai vannak, és olyanokkal szeretne beszélni akivel lehet kapcsolatot.
Ráadásul pedig én azt is elmondtam, hogy én csak egyenlőre nem szeretnék kapcsolatot, nem pedig egyáltalán nem. Bár vele tényleg nem is akartam volna semmit főleg így, hogy ennyire gyerekes felfogása van.
Őszintén szólva olyan csajnak nézett ki, akinek még nem igazán van tapasztalata így kapcsolatok terén, és szerintem ezért él ennyire álom világban.
Bele élhette magát nagyon, és ezért kezdett így kiborulni ennyi miatt?
Rosszul tudod, nem azért van fönt a nagy része. Annak idején erre találták ki az ilyen jellegü oldalakat, de ez mára átment a gyors, erölködésmentes (szex)partner keresésbe. Vannak olyan oldalak, amik a klasszikus párkeresésre fektetik a hangsúlyt, azokon egy óra mire kitöltesz mindenféle kérdöíveket a regisztrációhoz, és nagyrészt komoly kapcsolatot keresö emberek vannak fönt, de ott is sok a kamuprofil, sokan átirányítanak az insta-oldalukra, hogy te legyél az ezredik követöjük, sokan házasság mellé keresnek kiegészítö kapcsolatot, vagy simán csak hazudnak a komoly kapcsolattal és szexet keresnek, vagy esetleg csak unalmukban/nyomorukban írogatnak mindenkinek, hátha akad végre valami.
Tapasztalataim szerint 100-ból 15-20 értelmes felhasználó van, akik 80%-a vagy marha messze lakik, vagy nem felel meg a keresésnek, vagy te nem felelsz meg neki. A legtöbben az elvárásaikat próbálják megtalálni, nem is nyitottak egy ismerkedésre, nem érdekli öket hogy ki vagy, ha nem egy hüdefrappáns jó szöveget küldesz kezdésnek nem is reagálnak, 100-ból 2 ember ír annyit, hogy "bocs, nem fog müködni". Fura egy társaság az online társkeresök. A Tinder-Badoo-stb. vonalról ne is beszéljünk, köztudottan kamatykeresö szolgáltatás lett.
Próbálj ki néhányat mielött véleményt alkotsz.
" A Tinder-Badoo-stb. vonalról ne is beszéljünk, köztudottan kamatykeresö szolgáltatás lett."
Cáfolnám. Badoon ismertem meg a párom, öt éve vagyunk együtt, ebből három éve együtt élünk. Kolléganőm szintén Badoon ismerkedett meg a férjével, akivel 8 éve házasok. Egy másik ismerősöm Tinderen jött össze a vőlegényével 5 évvel ezelőtt.
Minden felületen vannak gyökerek és normálisak egyaránt, ugyanúgy, ahogy az életben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!