Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértődött meg ezért a lány annyira?
Szóval Facen irkálgattunk már egy ideje és azt kérte tőlem, hogy őszintén mondjam meg, hogy szerintem ő mennyire jó csaj egy 10-es skálám. Először nem akartam rá válaszolni, mert külsőre egy tök átlagosnak tartom a csajt, a belső értékei viszont jobban bejöttek nekem. Addig nyaggatott, hogy végül csak leírtam a véleményem 6/10. Erre csak annyit mondott, akkor keressek olyat aki tetszik és letiltott..
Nem értem ezt, ő kérte, hogy legyek őszinte, most ha azt írom, hogy 10/10 akkor már dugtunk volna lehet? Miért baj az manapság, ha egy férfi őszinte? 28/F
Mondjuk hülyeség volt ezt válaszolni neki, de az ilyen szociopata játszadozásért meg ő mehet el a kva anyjába :D
Várta, hogy fényezd az egóját és mivel nem jött össze, besértődött...
Még ha tényleg 6/10 okés. De ha neked tetszik, akkor 10/10
Nekem is tetszik egy 6/10 csávó, de az én szememben ő a tökéletes 10/10.
Mondhattad volna azt is hogy neked bejön úgy ahogy van, amilyen.
Ha meg nincs így, akkor meg tényleg mit keresel mellette?
"Erre csak annyit mondott, akkor keressek olyat aki tetszik és letiltott.."
Igazat mondott kérdező. Keress olyat, akinek a belső értékei mellett a külseje is vonzó lesz neked. Ő nem volt elég vonzó. Ebből később sok baj lett volna.
Már nem azért, de nem rossz nőim voltak eddig és én se nézek ki rosszul. Miért kellett volna behazudnom neki, hogy jó nő mikor valójában nem az?
Én egy bizonyos szint alá nem megyek le külsőben, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!