Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a kettősség a személyiségemben? A lányoknak láthatóan nem jön be. Hogyan tudnám ezt kiölni magamból ismerkedésnél? 30/F
Alapvetően egy introvertált, zárkózottabb, csendesebb típus vagyok.
Lányokkal történő ismerkedés elején is ilyen vagyok, aztán amikor látom, hogy a lány nyitott a komolyabb dolgokra, akaratossá, kicsit bunkóvá, túl őszintévé válok. Talán túl sok tanácsot akarok neki adni, túl sok mindenben vele vagy a világgal kapcsolatban akarok véleményt formálni (ami nem feltétlen tetszik neki).
Most is ez történt, és észrevettem, hogy ezt követően kevésbé érdeklődővé vált a lány velem szemben. Valószínűleg abba is fogja hagyni velem az ismerkedést (ezt érzem).
Mondok egy példát. Eljutottunk a csókig, aztán a következő randin 2 puszival üdvözölt. Nem értettem, ezért számonkértem rajta, hogy ez most mi? Nagyon logikusan gondolkozó ember vagyok és előre szeretek haladni, a csók után a 2 arcra puszit visszalépésnek éltem meg. Számomra ez nem volt logikus így, ő azt mondta erre, hogy akaratos és sértődékeny vagyok.
Tudom, hogy ez a viselkedésforma nem feltétlenül jó, és nem értem, hogy ha már komolyabban ismerkedem a lánnyal, akkor miért nem tudok olyan lenni, mint a mindennapokban.
Szeretném ezeket a dolgokat valahogy kiírtani magamból.
Mit javasoltok?

De nincs ilyen. Introvertált nem csendest jelent, hanem magányos tevékenységgel, egyedülléttel való feltöltődést. Csak ennyit. Csak mára mindenki rosszul használja.
Azt kell megértened, hogy a másik érzéseit nem fogod tudni befolyásolni, ha alapból nem jössz be neki. Viszont ha így viselkedsz, az mindenképp negatív. Nem lehet a közelséget, az intimitást kierőszakolni. Minél jobban szorítasz valamit, annál jobban kicsúszik a kezedből.

"A puszis esetnél sem teremtettem le, csak megkérdeztem tőle, hogy ez most miért így történt."
Nem kell kérdés és elvárás. Hogy puszit adott, az a folytatás lehetősége.
Hova rohansz?
Jót akarsz vagy gyorsat?

"számonkértem rajta"
Ez azert a leteremteshez kozelebb all, mint a "csak megkerdeztem"-hez.
Es nagyon nagy kulonbseg! (Btw. a kerdes es a szamonkeres kozotti kulonbseg, hogy elfogadod-e mosolyogva a nemleges valaszt, ld. Rosenberg)
Bar elso par randin mindkettoert mennel a levesbe nalam, de rogton. Ilyen, onbizalomhiany miatt hisztis pasival soha nem kezdenek.
Természetesen elfogadom, amit mondtok. Köszönöm is, mert így legalább van esélyem ezeket átértékelni.
Nagyon emésztem magam, amiatt, hogy valószínűleg a saját hülyeségeim miatt fog offolni. Pedig egyébként jól is alakulhatott volna.
Igyekszem ezentúl másképpen viselkedni ilyen szituációkban.
"Hova rohansz?"
Teljesen jogos. Ő is elmondta, hogy több idő kell ehhez. Hát hülye voltam.
Mindenképpen beszámolok a fejleményekről. :)
"Azt kell megértened, hogy a másik érzéseit nem fogod tudni befolyásolni, ha alapból nem jössz be neki."
Ez rendben is van. De 4 randi és csók után nem hinném, hogy nem jövök be neki.
"Minél jobban szorítasz valamit, annál jobban kicsúszik a kezedből."
Teljesen igazad van.

Csak maskepp viselkedni nem lesz eleg, mert nem fogod tudni tartani magad.
A gondolkodasodon parhuzamosan kell dolgzonod, akkor jon majd a viselkedes magatol.

Köszi! :)
Abszolút nem sértődtem meg rá, sőt! Aranyos volt, hogy jól kezelte ezeket az érzelmi kilengéseimet.
Szerencsére sikerült felismernem, hogy nem mindenki hülye, és csak én vagyok helikopter :D Ugye általában ilyenkor az szokott történni, hogy a srác megharagszik a lányra, mert ő semmiben sem hibás, és ugyanúgy éli az életét és nem érti, hogy mi történik.
Nekem voltak kapcsolataim. Nemrégen szakítottak velem, talán ez is közrejátszik most nálam, de nem tudom biztosan.
Nem akarok mostantól red flages csávóként élni. Szerencsére sikerült felismernem a hibáimat. Már napok óta ezen agyalok, nem gondoltam, hogy a gyakori fog segíteni. De végülis ez is olyan, hogy hülye kérdésre hülye válasz, értelmesre meg értelmes.
1 héten belül el fog dőlni, hogy a lány nyitott lesz-e a további találkozásokra, ismerkedésre velem. Ha nem, akkor sem tudom hibáztatni, ezt én szúrtam el.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!