Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 éves nőnek már jóval kisebbek az igényei mint egy 20 évesnek? Jóval nagyobb esélye van a sikeres megközelítésnek?
Én is 30 éves férfi vagyok, és azt látom, hogy a korosztályombeli nők már öregszenek. Határozottan megjelentek rajtuk az öregedés első jelei, és már koránt sem olyan hamvasan és kívánatosak mint a 20 éves friss husik. Viszont a férfiak ebben a korosztályban még egyáltalán nem öregszenek sőt egyre jobbak. Nem hiába mondják, hogy egy férfi nem öregszik csak sármosodik.
Épp ezért eddig kerültem a saját korosztályom, lévén, hogy azok menjenek inkább a 40-es, 50-es fószerekhez, hisz azok illenek hozzájuk korban.
De ha meg szeretném többszörözni a partnereim számát, mégis érdemes lenne 30 éves csajokra is hajtani? Azoknak (az öregedésük miatt) már jóval kisebb elvárásaik vannak mint a mindenki által áhított 20 éves nőknek?
Sziasztok!
Szerintem ez a kérdés nem releváns. Tapasztalataim alapján egy 30as nő sokkal érettebb, tudja mit akar.
Már nem éri be egy rosszfiuval, kell hogy legyenek céljaid, bejelentett biztos fizetésed, legyen normális gondolkodásod, merj elkotelezodni. Most vagyok 32, és igen a 30as korosztály az ami nekem is nagyon bejön.
F
Hát, én nemrég lettem 30, szóval tudok saját példával szolgálni.
Ahogy kinéztem 20 évesen:
- pattanásos homlok
- morcos tinifej
- piszkafa, anorexiásnak kinéző alkat, fogpiszkáló lábak, csak a mellem volt jó (genetika :D)
- enyhe narancsbőr a combomon
Ahogy most kinézek:
- +10 kiló a 20 éves kori állapothoz képest, 0 felesleg, sportos alak, formás comb, fenék
- közel zéró narancsbőr
- pattanásoktól mentes bőr
- nőies, szép arc
Ellenben ráncaim még nincsenek, mellem nem változott semmit, viszont megtanultam sokkal stílusosabban öltözni és ízlésesen sminkelni.
Egyebek:
A személyiségfejlődésbe, amin átmentem, inkább bele se megyek, nem tépem magam primitív emberek számára, akiknek ez nem érték.
Viszont, 21 éves korom óta kapcsolatban vagyok, a párom pedig 2,5 évvel fiatalabb nálam, és jelenleg esze ágában sincs elhagyni, és a kapcsolatunk pedig minden téren (igen, szexuális téren is) jobb, mint az elején.
Ha esetleg szétmennénk, akkor is emlékezni fogok arra, milyen volt az, amikor ~10 (vagy ki tudja mennyi) éven át működött és kaptam tiszteletet, szeretetet, vonzalmat, valamint ezek mellett felépítettünk közösen, egy normális lelkületű férfival egy élhető életet is, éppen ezért inkább döglenék meg egyedül, minthogy leadjam a szintet. 18-20 éves korom környékén SOKKAL kevesebb elvárásom volt, éppen ezért meg is szívtam párszor. :)
Ez van, ez lesz, nem érdekelnek a pattogások, hogy hazudok, biztos ráncos a pofám és csüng a mellem, hasam, sem az, hogy egyesek szerint majd meggyaláz és lecserél a párom, és az a törzstag sem érdekel, aki azt szokta mondogatni itt nőknek, hogy a nagy pofájuk miatt a betonba kéne verni őket. Akkor is meg leszek győződve arról, hogy jobb nő vagyok, mint 20 évesen, és akkor sem adom le a szintet, ha egyszer neadjisten szingli leszek. Akkor sem, ha 40-50 felett leszek az.
Édesanyám 59 éves, özvegy, tehát nincs senkije, de még neki sem kellenének ilyen "férfiak". :)
Ja mert a nőknél módosul mondás és nem hatvan felé hazafelé hanem 30 felé hazafelé. Emberek mindenki ássa el magát harmincon túl, aki addig fogott valakit az nyert aki meg nem annak már nem terem babér.
Egy biztos ezzel a hozzáállással nem hogy 30 éves de még 70 éves nőt sem kapni.
37 es szívesen küldök képet magamról h lassad h nem csak a pofám jár... Nem vagyok lottyedt sem öreg, sem ráncos...
30N
Ez nem a gyk, ez a világ. Ha valaki ma 30, az 10 évvel ezelőtt 20 volt. 10 évvel ezelőtt nem folyt mindenhonnan az edzés, a tudatos bőrápolás, nem volt ennyire népszerű az, hogy gondoskodjunk magunkról.
Az én ismeretségi körömben az a trend látszik, hogy aki most elhízott, az fiatalnak sovány volt, aki meg kövér volt, az többségében lefogyott. Vannak, akiknek soha nem kellett tenni a jó alakért, vannak, akik a kor előrehaladtával jöttek rá, hogy változtatni kell. Vannak, akik olyanok, mint a kérdező, arra gondolnak, minek kinézni bárhogy is, ha öregszünk, van, aki addig szeretné kihozni magából a legjobbat, amíg él.
18 évesen kövér voltam, zsíros bőröm volt, lógós, béna ruhákat hordtam. A szemöldökömet borotvával "szedtem", a hajam néni-vörös és rövid volt, a sminkem erős és béna, mint egy mosómedve. Kegyetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!