Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 30 éves nőnek már jóval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 éves nőnek már jóval kisebbek az igényei mint egy 20 évesnek? Jóval nagyobb esélye van a sikeres megközelítésnek?

Figyelt kérdés

Én is 30 éves férfi vagyok, és azt látom, hogy a korosztályombeli nők már öregszenek. Határozottan megjelentek rajtuk az öregedés első jelei, és már koránt sem olyan hamvasan és kívánatosak mint a 20 éves friss husik. Viszont a férfiak ebben a korosztályban még egyáltalán nem öregszenek sőt egyre jobbak. Nem hiába mondják, hogy egy férfi nem öregszik csak sármosodik.

Épp ezért eddig kerültem a saját korosztályom, lévén, hogy azok menjenek inkább a 40-es, 50-es fószerekhez, hisz azok illenek hozzájuk korban.

De ha meg szeretném többszörözni a partnereim számát, mégis érdemes lenne 30 éves csajokra is hajtani? Azoknak (az öregedésük miatt) már jóval kisebb elvárásaik vannak mint a mindenki által áhított 20 éves nőknek?

2022. jan. 9. 17:00
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
100%

30 éves öreg vagyok.

Sokkal jobban tisztában vagyok önmagammal, sokkal jobban tudom, hogy mit akarok.

Nehezebben tudnál átverni, mint 10 évvel ezelőtt.

Ha csak a "partnerek többszörözésére" kellenék, ló nincs, jó a szamár is elvén, akkor előbb tennélek ki, minthogy kettőt tudnál pislogni.

2022. jan. 9. 17:44
 12/53 A kérdező kommentje:

Márpedig az elvárások a kereslet/kínálat függvényében változnak. Törvényszerű, hogyha egy nőre kevesebb és silányabb minőségű férfiak nyomulnak csak, akkor lejjebb kell adnia az igényét, ez Pitagorasz törvénye. (idézőjelben persze)

Egy 20 éves nő az meg szó szerint minden férfinak kellene, korosztálytól függetlenül, tehát nyilván az elvárásai is az egekben lehetnek.

Egy nő értékét a fiatalsága és a szépsége határozza meg. A többi csak mese.

2022. jan. 9. 17:44
 13/53 anonim ***** válasza:
96%
Pont, hogy nagyobbak az elvárásaik. Már nem naivak.
2022. jan. 9. 17:45
 14/53 anonim ***** válasza:
100%
Hát amelyik férfi a fiatalságom és szépségem alapján határozza meg az értékemet az mehet is a pi..ába😊
2022. jan. 9. 17:49
 15/53 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen nem ismertem magamat, egy tinédzser voltam. Gátlásaim voltak, nem szerettem a testemet, holott akkor is jól néztem ki. Most 30 évesen ezek a problémák megszűntek, rendelkezem önbizalommal a sok tapasztalás, tanulás miatt. Meg nem mondaná senki, hogy 30 vagyok, rendre 20-24nek néznek az emberek. Egy ránc sincs rajtam. Tudom mit akarok, bölcsebb vagyok, így a kisugárzásom se olyan idétlen, mint 20 éves naív fejjel. Tripla annyian nyomulnának rám, mint 20 évesként, de mivel az évek múlásával egyre magasabbra került a léc ezért jól megszűröm kivel állok le. Ezzel szemben 20 évesen a legalja suttyónak is adtam esélyt, annyira nem ismertem magam. A nők az évekkel csak jobbak lesznek, mindig ez a megfigyelésem.
2022. jan. 9. 17:53
 16/53 anonim ***** válasza:
100%
Én most vagyok 22. Egy ilyen mentalitású pasi, aki a 30-as nőkről így vélekedik biztos nem kellene. Semmire sem. Nemhogy a 30-as nőknek 😂
2022. jan. 9. 17:54
 17/53 anonim ***** válasza:
0%
A legtöbb 30-as nő, egyszerű kétkezi munkás.Lehet igényei,ha van mire.A legtöbb 30-as már édesanya,tehát érett nő.Aki meg nem,hát...
2022. jan. 9. 17:57
 18/53 A kérdező kommentje:
Mi ez a tömeges "önismeret" duma itt? Mintha a férfiakat az önismeret vonzaná, nem a hamvas feszes cici :D
2022. jan. 9. 18:00
 19/53 anonim ***** válasza:
96%
Tuti sok nőről meg sem tudnád mondani hány éves... Sok 20as 15 évvel öregebbbek néz ki, és 30as akár le is tagadhatna pár évet. Hamvas? Mi hamvas? Mert sztem ez megint relatív mert simán lehet jobb nő akár testileg egy 30+os mint egy 20as.....
2022. jan. 9. 18:00
 20/53 anonim ***** válasza:
100%

Kit érdekel téged mi vonz?

Saját magamért tanulmányoztam önismeretet, nem azért hogy férfiakat bevonzzak

2022. jan. 9. 18:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!