Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 éves nőnek már jóval kisebbek az igényei mint egy 20 évesnek? Jóval nagyobb esélye van a sikeres megközelítésnek?
Én is 30 éves férfi vagyok, és azt látom, hogy a korosztályombeli nők már öregszenek. Határozottan megjelentek rajtuk az öregedés első jelei, és már koránt sem olyan hamvasan és kívánatosak mint a 20 éves friss husik. Viszont a férfiak ebben a korosztályban még egyáltalán nem öregszenek sőt egyre jobbak. Nem hiába mondják, hogy egy férfi nem öregszik csak sármosodik.
Épp ezért eddig kerültem a saját korosztályom, lévén, hogy azok menjenek inkább a 40-es, 50-es fószerekhez, hisz azok illenek hozzájuk korban.
De ha meg szeretném többszörözni a partnereim számát, mégis érdemes lenne 30 éves csajokra is hajtani? Azoknak (az öregedésük miatt) már jóval kisebb elvárásaik vannak mint a mindenki által áhított 20 éves nőknek?
30 éves öreg vagyok.
Sokkal jobban tisztában vagyok önmagammal, sokkal jobban tudom, hogy mit akarok.
Nehezebben tudnál átverni, mint 10 évvel ezelőtt.
Ha csak a "partnerek többszörözésére" kellenék, ló nincs, jó a szamár is elvén, akkor előbb tennélek ki, minthogy kettőt tudnál pislogni.
Márpedig az elvárások a kereslet/kínálat függvényében változnak. Törvényszerű, hogyha egy nőre kevesebb és silányabb minőségű férfiak nyomulnak csak, akkor lejjebb kell adnia az igényét, ez Pitagorasz törvénye. (idézőjelben persze)
Egy 20 éves nő az meg szó szerint minden férfinak kellene, korosztálytól függetlenül, tehát nyilván az elvárásai is az egekben lehetnek.
Egy nő értékét a fiatalsága és a szépsége határozza meg. A többi csak mese.
Kit érdekel téged mi vonz?
Saját magamért tanulmányoztam önismeretet, nem azért hogy férfiakat bevonzzak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!