Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 30 éves nőnek már jóval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30 éves nőnek már jóval kisebbek az igényei mint egy 20 évesnek? Jóval nagyobb esélye van a sikeres megközelítésnek?

Figyelt kérdés

Én is 30 éves férfi vagyok, és azt látom, hogy a korosztályombeli nők már öregszenek. Határozottan megjelentek rajtuk az öregedés első jelei, és már koránt sem olyan hamvasan és kívánatosak mint a 20 éves friss husik. Viszont a férfiak ebben a korosztályban még egyáltalán nem öregszenek sőt egyre jobbak. Nem hiába mondják, hogy egy férfi nem öregszik csak sármosodik.

Épp ezért eddig kerültem a saját korosztályom, lévén, hogy azok menjenek inkább a 40-es, 50-es fószerekhez, hisz azok illenek hozzájuk korban.

De ha meg szeretném többszörözni a partnereim számát, mégis érdemes lenne 30 éves csajokra is hajtani? Azoknak (az öregedésük miatt) már jóval kisebb elvárásaik vannak mint a mindenki által áhított 20 éves nőknek?

2022. jan. 9. 17:00
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
97%
Majdnem 100%-os biztossággal mondhatom, hogy a nők normális része inkább hal meg egyedül, és “vénül meg”, minthogy ennyire leadja az igényeit. Szerintem egy ilyen “pasival” elmenni, mint a kérdező 1000x rosszabb, mint egyedül lenni, nemhogy még tetszeni akarni is neki 😂
2022. jan. 9. 18:08
 22/53 anonim ***** válasza:
95%
De ha te a legjobb korban vagy, sőt, egyre jobb leszel, akkor miért pont most adnád lejjebb az igényeidet? Tehát ha most összejön öt 20 évessel, akkor miért kellene neked még öt fonnyadt, ráncos, kivénhedt 30 éves?
2022. jan. 9. 18:19
 23/53 anonim ***** válasza:
100%
Addig gondolkozol így, amíg csak az érdekel mivan egy csaj lába között... a korodbeli nők már érettebbek agyban általában. Majd 10 év múlva, amikor te is másra vágynál már a hamvas p*ncikon túl, meglátod milyen jó is egy megfontolt 30-as. :)
2022. jan. 9. 18:20
 24/53 anonim ***** válasza:
100%
30 (és fél :D) éves vagyok. Huszonévesként sem voltam jó nő, nyilván most sem vagyok. Nincsenek különösebb elvárásaim, nem is voltak, főleg, hogy sosem volt célom komolyabb, együttélős kapcsolat. DE nem akarok úgy szexelni, hogy én sem kívánom a férfit, a férfi sem engem, és amúgy is egy kalap szar lesz az egész, mert merevedési zavaros, gyorstüzelő vagy épp ellenkezőleg, esetleg simán csak "béna". Ez mit sem változott az évek során, még ha fos nőként én nem is vagyok abban a pozícióban, hogy így "válogassak"... Megkockáztatom, hogy pl. ez az "igény" minden nőnél megvan, alap, és sosem lesz "kisebb".
2022. jan. 9. 18:20
 25/53 anonim ***** válasza:
100%

Balazska, latom a matek sem megy neked…

Azt mondod:

“ De ha meg szeretném többszörözni a partnereim számát, mégis érdemes lenne 30 éves csajokra is hajtani? “

De azt elfelejtetted, hogy a nullat barmennyiszer is szorzod be, az egy nagy 0 marad, igy is ugy is.

2022. jan. 9. 18:29
 26/53 anonim ***** válasza:
100%

És miért érné meg a 30-as nőknek egy ilyen szerencsétlen, aki csak “beéri velük”, ha ott vannak a 40-50es, a te logikád alapján szuper sármos férfiak (mert ugye a férfi nem öregszik, csak sármosodik), akik kifejezetten ezeket a nőket akarják?

Nem kevés logikai öngólt sikerült belőni haver.

2022. jan. 9. 18:37
 27/53 anonim ***** válasza:
100%
Az életben nem értem meg a férfilogikát, hogy ha ők csak jobban néznek ki a korral, mit érdekli, mit csinálnak az öregek? Elon Musk sem sétál a Józsefvárosi piacon a hitelkártyáit lobogtatva, hogy "na itt sem fogok ám vásárolni".
2022. jan. 9. 18:40
 28/53 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és ha olyan sármos vagy a 20-as csajok szemében, akkor minek kellenek a 30-as nők, akik szerinted már úgyis “kiöregedtek”?
2022. jan. 9. 18:40
 29/53 anonim ***** válasza:
91%
37 éves vagyok.20tól fölfele van az életkora azoknak a ferfiakbak,akik udvarolnának,lefektetnének,felesegül vennének.Meg van 10 jó évem.Szerinted az elvárásaim kevesebbek?
2022. jan. 9. 18:44
 30/53 anonim ***** válasza:
100%

"A legtöbb 30-as nő, egyszerű kétkezi munkás."

Ilyenkor sírva nevetek azon, hogy ti gyártotok vicceket a női logikáról.

Valahogy nem tapasztaltam az ismeretségi körömben, hogy az a nő, aki addig tanárként, könyvtárosként, óvónőként, közgazdászként, mérnökként, tolmácsként, szakfordítóként, gyógytornászként, könyvelőként, ügyvédként, idegenvezetőkén, orvosként, állatorvosként, stb. dolgozott, otthagyta volna az addigi hivatását, és azóta kétkezi munkát végezne.

Amúgy nem értem, hogy miért kéne lenézni azt, aki kétkezi munkát végez, akár nő, akár férfi.

2022. jan. 9. 18:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!