Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy informatikus nincs kellőképpen kigyúrva akkor semmi esélye sincs a nőknél?

Figyelt kérdés

2022. jan. 9. 16:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
89%

18

Az jó édes anyukádat :)

Ki mondta hogy toloszekes vagyok,meg pepeset eszek?

Meg te vagy nyomi,mert talán az ember lehet hogy nem egészséges,akkor még nem vagyok életképtelen nyomorék,ahogy te fogalmaztad...

Képzeld,tudok rendesen élni,bármilyen segítség nélkül,de amúgy HA neked lenne bármilyen problémád,akkor remélem vissza kapod :)

Tahó..

Meg fogadjunk hogy jelenteni fogod :)

2022. jan. 9. 22:32
 22/26 anonim ***** válasza:
18*
2022. jan. 9. 22:41
 23/26 anonim ***** válasza:
44%

"Hidd el,én mint testi fogyatékost,akinek keze bajos,lába is össze nőt, előbb áll le velem egy csaj dumálni mint egy egészségessel"

Velem is sok csaj szivesen dumalt, mert en ertelmes mondatokban is tudok beszelni, harom nyelven. Friendzone-hoz eleg az. Anyazas helyett olvasd vissza, amit irtal. Azt irtad, hogy "össze nőt" a labad. Azt, hogy mivel, az mar kimaradt. A farkaddal, esetleg a homloklebenyeddel?

37F incel

2022. jan. 10. 00:20
 24/26 anonim ***** válasza:
ne bántsátok a mozgássérülteket
2022. jan. 10. 00:47
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

23

Egy Incel vagy ember.

Kár is veled veszekedni,mert egészséges vagy és lenézed az fogyatékosokat.

Kár ilyen emberrel beszélgetni,mert csak másokat tud szidni...

Ja,meg nem én nyomorékozom az testi fogyatékosokat.

2022. jan. 10. 08:07
 26/26 anonim ***** válasza:

23

Meg ügyes vagy,jelentetted amikor beszóltam :)

2022. jan. 10. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!