Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy informatikus nincs kellőképpen kigyúrva akkor semmi esélye sincs a nőknél?
#9, én megszólítottam nőt, és úgy nézett rám, szinte vicsorogva, mint egy pszichopata állat.
Pedig normális, kedves voltam hozzá, és állítólag nem vagyok ronda.
Csak lassan idővel elmegy az embernek a kedve a sok lelkisérült nő között keresgélve...
kérdező, le vagy maradva vagy harminc évvel
ma már nem kuriózum egy kigyúrt informatikus
#10 jár a pacsi, jót nevettem.
Kérdezőnek : Miért ne lenne esélye a lányoknál egy informatikusnak még ha nincs kigyúrva akkor is? többet számít hogy magabiztos vagy sem mint hogy hogy nézel ki.
Lehet hogy le leszek pontozva,de!
Ha egészséges vagy,és nem vagy egy fogatlan, akkor hamar kezdj el megtanulni kommunikálni!
Vazze, egy csaj akkor tud el igazodni rajtad,ha talál benned prioritást!
Ha egy kocka vagy,és egy kövér/vékony gyerek vagy,aki 0-24-ben az nyavadek gépet használja, akkor kb annyi érsz el hogy maximum prostiknak kellesz...
Hidd el,én mint testi fogyatékost,akinek keze bajos,lába is össze nőt, előbb áll le velem egy csaj dumálni mint egy egészségessel.
Tudod miért?
Átlagos vagyok, normálisan öltözködök,és tudok élni..
Üdv:
Egy infos :)
Magyarán hiányzik a css?
Miért kéne kigyúrva lenned? Valakinek az nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!