Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy informatikus nincs kellőképpen kigyúrva akkor semmi esélye sincs a nőknél?

Figyelt kérdés

2022. jan. 9. 16:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
18%

#9, én megszólítottam nőt, és úgy nézett rám, szinte vicsorogva, mint egy pszichopata állat.

Pedig normális, kedves voltam hozzá, és állítólag nem vagyok ronda.

Csak lassan idővel elmegy az embernek a kedve a sok lelkisérült nő között keresgélve...

2022. jan. 9. 16:38
 12/26 anonim ***** válasza:
35%
11-es azért, mert a csaj "pszichopata állat" volt. Nagyon sok ilyen van a mai világban, régebben nem volt ilyen. Gondold azt, hogy akik párban járnak, azoknak ilyen "állat" csajuk van.
2022. jan. 9. 16:40
 13/26 anonim ***** válasza:
6%
11-eshez még annyit, hogy rengeteg leszbi lány is van, lehet az volt. Nem hallgatod a TV híreket, hogy megy az LMBTQ lobbi? Rengetegen még átoperáltatják magukat is. Durva világ lett.
2022. jan. 9. 16:42
 14/26 anonim ***** válasza:
91%

kérdező, le vagy maradva vagy harminc évvel

ma már nem kuriózum egy kigyúrt informatikus

2022. jan. 9. 16:49
 15/26 anonim ***** válasza:
89%
# 14 a kérdező nem nagyon jár társaságba, beszél emberekkel, honnan kellene tudnia? xd
2022. jan. 9. 16:57
 16/26 anonim ***** válasza:
65%

#10 jár a pacsi, jót nevettem.

Kérdezőnek : Miért ne lenne esélye a lányoknál egy informatikusnak még ha nincs kigyúrva akkor is? többet számít hogy magabiztos vagy sem mint hogy hogy nézel ki.

2022. jan. 9. 18:36
 17/26 anonim ***** válasza:
74%

Lehet hogy le leszek pontozva,de!

Ha egészséges vagy,és nem vagy egy fogatlan, akkor hamar kezdj el megtanulni kommunikálni!

Vazze, egy csaj akkor tud el igazodni rajtad,ha talál benned prioritást!

Ha egy kocka vagy,és egy kövér/vékony gyerek vagy,aki 0-24-ben az nyavadek gépet használja, akkor kb annyi érsz el hogy maximum prostiknak kellesz...

Hidd el,én mint testi fogyatékost,akinek keze bajos,lába is össze nőt, előbb áll le velem egy csaj dumálni mint egy egészségessel.

Tudod miért?

Átlagos vagyok, normálisan öltözködök,és tudok élni..

Üdv:

Egy infos :)

2022. jan. 9. 18:37
 18/26 anonim ***** válasza:
7%
17-es, ne szívasd már, mit kezdene az ember olyan nyomival mint te vagy, tolószékben. Olyan vagy mint egy baba, még pépessel is etetni kell. Nők nem babákat akarnak, hanem férfit, akire fel lehet nézni.
2022. jan. 9. 19:36
 19/26 anonim ***** válasza:

Magyarán hiányzik a css?

Miért kéne kigyúrva lenned? Valakinek az nem tetszik.

2022. jan. 9. 19:45
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
#19 sztem a kérdezőnél a html is hiányzik.
2022. jan. 9. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!