Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek az informatikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az informatikus csajokat zavarná ha valószínűleg ők többet keresnek nálam?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem idén Tinderen 24 éves programozónak tanuló csajjal, és élőben egy 23 és egy 28 évessel, akik szoftverfejlesztők voltak és bejöttem nekik. De van bennem egy félelem, hogy a nők nem tudnak felnézni a férfira, ha az tartósan láthatóan kevesebbet keres náluk. Nekem pénzügy végzettségem van, bankban dolgozom, de nagyon jó esetben mondjuk 35-40 évesen keresnék annyit, mint egy 25-30 éves programozó/szoftverfejlesztő lány és csak akkor, ha odateszem magam, karrierben gondolkodom és előmenetelben. Szerintetek ez zavarná a nőket? Volt már olyan barátnőm is akivel kb egyformán kerestünk vagy ő pár tízezerrel többet, de itt most nagyobb nagyságrendre gondolok, hogy ő lehet többet keres nálam legalább 100-200-zal.

A fizetésekkel tisztában vagyok, mert a velem egykorú gyerekkori legjobb barátom szintén szoftverfejlesztő és sima alkalmazottként 4 év munkatapasztalattal Pesten nettó 470 ezret keres.

27/F

2020. dec. 14. 10:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Ezen ne aggódj :)

Én is informatikába dolgozom, a férjem pedig a Sparba...

Nem csinálunk ebből vitát, pedig elég szépen hangsúlyosan más a fizetésünk

2020. dec. 14. 10:05
 2/12 anonim ***** válasza:
Igen.
2020. dec. 14. 10:15
 3/12 anonim ***** válasza:
19%
Biztos hogy zavarná, ezek már ilyen harmadik generációs feminista szörnyetegek, akiket minden zavar. De azért tehetsz egy próbát, biztos van köztük normálisabb is.
2020. dec. 14. 10:20
 4/12 anonim ***** válasza:
45%
Majd 40 évesen ha már jól keresel akkor kezdheted a csajozast. Addig marad a zsebhoki neked.
2020. dec. 14. 10:36
 5/12 anonim ***** válasza:
54%
#3: EZ leginkább az önbizalomhiányos férfiakat zavarja.
2020. dec. 14. 10:37
 6/12 anonim ***** válasza:
45%

5# Hagyjuk már az álszent dumát, a legtöbb nő nem tud felnézni, férfiként tekinteni egy olyan emberre aki kevesebbet keres nála.

Ezért nem talál párt magának sok nő, mert már egyenjogúság van, jobb az iskolai végzettségük és a fizetésük mint a férfiaknak, viszont a vezetők, orvosok, programozók száma véges és nem jut minden nőnek ilyen férfi.

Mert az egyenjogúságnak csak az előnyeivel szeretnek élni, a hátrányaival már nem. (Kifizetni egy hamburgert? Az a férfi dolga!)

2020. dec. 14. 11:02
 7/12 anonim ***** válasza:
56%

6.-nak.

És azt is vegyük hozzá, hogy egy sikeres pasi, az fullos nőt akar.

2020. dec. 14. 11:16
 8/12 anonim ***** válasza:
84%

"Kifizetni egy hamburgert? Az a férfi dolga!)"

Eszveszejtoen hülye vagy.

Tuti suha nem volt barátnőd, mert akkor tudnád, hogy ez nem így van.

2020. dec. 14. 11:46
 9/12 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna sztema 100 ezres berkulonbseg akkor zavaro ha az egyik fel minimalbert a masik meg annak dupláját keresi. Ha amugy el tudod tartani magadat a pénzedbol esetleg felretenni ez nem kene hogy problema legyen. Nem azon múlik a parom ffisaga hogy mennyit keres. Aki ilyen kulso dolgoktol teszi ezt fuggove az nagyot fog csalodni egyszer nokent vagy ferfikent.

Kb olyan mintha azt mondanad ha egy no nem tud jol fozni akkor nem is nőként tekintesz ra

2020. dec. 14. 12:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Van olyan, akit zavar, van olyan, akit nem. Én is voltam hosszútávú kapcsolatban olyan férfivel, akinél több, mint 2x annyit kerestem (100e+-os különbségről beszélünk), nem a pénz miatt lett vége a dolognak, az sosem zavart. De nyilván nem minden nő ilyen, mindenkinek más a hozzáállása ilyen téren.
2020. dec. 14. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!