Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek az informatikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az informatikus csajokat zavarná ha valószínűleg ők többet keresnek nálam?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem idén Tinderen 24 éves programozónak tanuló csajjal, és élőben egy 23 és egy 28 évessel, akik szoftverfejlesztők voltak és bejöttem nekik. De van bennem egy félelem, hogy a nők nem tudnak felnézni a férfira, ha az tartósan láthatóan kevesebbet keres náluk. Nekem pénzügy végzettségem van, bankban dolgozom, de nagyon jó esetben mondjuk 35-40 évesen keresnék annyit, mint egy 25-30 éves programozó/szoftverfejlesztő lány és csak akkor, ha odateszem magam, karrierben gondolkodom és előmenetelben. Szerintetek ez zavarná a nőket? Volt már olyan barátnőm is akivel kb egyformán kerestünk vagy ő pár tízezerrel többet, de itt most nagyobb nagyságrendre gondolok, hogy ő lehet többet keres nálam legalább 100-200-zal.

A fizetésekkel tisztában vagyok, mert a velem egykorú gyerekkori legjobb barátom szintén szoftverfejlesztő és sima alkalmazottként 4 év munkatapasztalattal Pesten nettó 470 ezret keres.

27/F

2020. dec. 14. 10:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A Tinderes kaliberű nőket - ha a képeid alapján jobbra húztak - maximum az fogja zavarni, ha nem tudsz azon az életszínvonalon élni, mint amit ők megszoktak. Ami ilyen mértékű bérkülönbségnél elég esélyes.

A "párom ennyivel meg annyival többet keres" meg inkább kivétel, mint szabály. Meg azt egyik sem részletezte, hogy esetleg 16 évesen jöttek össze, amikor még mindkettő középsuliba járt és ha 8 éve együtt vannak, jól megvannak és szeretik egymást, akkor ilyesmi miatt nem fognak szétmenni, de VADIDEGEN EMBEREK ha van lehetőségük, akkor a saját kategóriájukban ismerkednek.

Ritka kivétel lehet még a villámcsapásszerű szerelem, de az meg internetes társkeresőkön eléggé ritka jelenség, mert ott nincs ott élőben a másik, teljes fizikai valójában.

Esetleg olyan, ahol más téren meg fordítva van és így kiegyenlítődik.

2020. dec. 15. 04:35
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

11. Szerintem olyan óriási különbség nincs aközött, hogy valaki milyen színvonalon tud élni 350 ezerből vagy 500 ezerből.

A másik hogy ezen a szinten már a normálisabb emberek nem elverik az egész fizetésüket az életszínvonaluk fenntartására, hanem tesznek is félre minél több pénzt a keresetükből a jövőbeli terveik megvalósítására. Aki 500 ezret keres, az is eltesz pl 200 ezret és 300-ból él.

2020. dec. 15. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!