Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennél nagyobb fikázás egy 30 éves nőre, hogy Öreg vagy és kövér?
Miközben a férfi csak fél évvel fiatalabb.
Már régóta viszályos a kapcsolat, régebben mindketten akarták egymást, csak különböző időben és lekezelően elutasította az egyik a másikat, aztán később ugyanez fordítva, és azóta nincsenek jóban, szívják egymás vérét. Nem akarnak egymástól már semmit, csak elégtételt venni, de azt élvezik.
Aztán jött ez a megjegyzés többek előtt amitől a nő jobban kiakadt mint eddig bármitől. Régebben a nő tűnt úgy hogy jobb helyzetben van kettejük viszályában, most már inkább a férfi nyeri a küzdelmet.
Kíváncsi vagyok mi lesz még itt.
Az ilyen szócsatákat mindog az nyeri aki kevésbé bírja a másikat.
En is beleszoktam ilyenekbe menni mert tenyleg vicces a szarkazmus is, meg kicsit megmozgatja az agyat is frappáns dolgokat kigondolni.
De általában mindig az talál be a masiknál, akiben több az önbizalom, könnyebben "szemétkedik",lepereg rola minden, mert a másik abszolut nem érdekli.
Ezt amugy le lehetett volna viccesen reagálni, ha ugye nem talál be. Sértetten már error van. Az agy leblokkol.
Én most vagyok 30, ha nekem mondaná ezt valaki kiröhögném és megkérdezném, hogy amúgy otthon minden rendben van-e.
Egyszerűen képtelen lennék komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!