Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eddig a legmegalázóbb, ahogyan visszautasítottak?
Én egyszer az állatkertben szólítottam meg egy gyönyörű lányt, miután minden bátorságomat összeszedtem, hogy odamenjek hozzá. Ő pedig hangosan nevetve lekoptatott, miközben mindenki minket bámult, köztük a családja is.
Szerettem volna elsüllyedni szégyenemben.
És ez miért volt szégyen számodra?
Ha a szépen és udvariasan szólítottad le és ő meg bunkó módon koptatott le, akkor azt őt minősíti. Ilyenkor 2 lehetőséged van. Egyik, hogy tudomásul veszed és ott hagyod, de akkor se érezd magad szégyennek a szitut. A másik, ha kicsit karakánabb lettél volna, akkor te is felveheted volna azt a bunkó stílust és lehet addig magyaráztátok volna egymásnak, hogy végén tetszett volna a csajnak a stílusod. Sose lehet tudni.
Szerintem csak hirtelen érte őt a közeledésem, és zavarban volt, szabadulni akart a helyzettől. Már nem tudom mit mondtam neki, de nem volt valami nagy szöveg.
Mindegy is, csak kíváncsi vagyok, hogy másoknak milyen sztorijuk van.
Nekem az egyik nő azt mondta amikor érte mentem, hogy Suzukiban nem hajlandó beszállni. Jó fej vagyok meg helyes, de majd akkor próbálkozzak ha minimum Audim van. Ő hozza szokott egy bizonyos színvonalhoz.
(Ez 2018ban volt, akkor vettem a kocsit újonnan szalonból kb 2 hónapja)
Nem is tudom, nem volt ilyen, mivel nem is nagyon próbálkoztam eddig. Általában hosszabb kapcsolataim voltak, azok meg ugye nyilván nem visszautasítással indultak
25f
Én nem kezdeményezek. Ha látom, hogy jól érzi magát velem, akkor szépen lassan terelem a témát ilyen irányba. Egyértelműen látom, hogy menni fog e a dolog vagy sem. Sose kezdeményeztem de így volt összesen 5 barátnőm eddig. És ezek nem alkalmik.
Egy vadidegent nem szólitok le, mert nem érzem szükségesnek ezt a mindenáron barátnő kell érzést. Úgyis jön majd egy másik aki szintén tetszik.
Bár egy barátnőmnek sokat jelentett az, hogy nem vezetek. Van jogsim csak nem szeretem a dolgot. Valószínűleg ezért nem tartott sokáig. Ez volt a legrövidebb kapcsolatom és a legjobb is. 😅
5-ös: akkor az a nő nem tudta mi a jó :D egy szép új suzi, ami megbízható is és már nem is az a régi papír koporsó swift, nincs is annál jobb.
30/N (Suzuki sx4-el) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!