Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális dolog az ha még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog az ha még komoly kapcsolatom nem volt, de akár az első komoly barátnőmmel képes lennék megházasodni, gyereket vallani?

Figyelt kérdés

Nem az a típus vagyok aki arra vágyik hogy sok lánnyal legyen. Meg a viselkedésem sem olyan ami annyira vonzó lenne. Inkább ilyen nyugodt, gondoskodó típus vagyok.

26F

2022. jan. 4. 10:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszoló : szüleim egy év ismeretség után vállaltak gyereket, utána jött az esküvő és közös lakás ( majd később ház ) vásárlása. Ennek több , mint húsz év ( anyukám a húszas évei közepén járt , apum a harmincas évei elején ) és köszönik szépen , jól elvannak.

Támogató családban nőttem fel, nem kellett nélkülöznünk, mai napig összetartunk .

Édesanyám mindig azt mondja, hogy csak azzal legyél kapcsolatban, akivel hosszú távon is el tudnád képzelni az életedet és ne pazarold a fiatalságodat másra .

( volt több komoly kapcsolata is édesapám előtt)

Én se gondolnám , hogy olyannal kéne együtt lennem a legszebb éveimben, aki utána még sem akar tőlem semmit se hosszú távon . Nyilván a puding próbája az evés, senkivel sem kell úgy ismerkedni, hogy na most ő a férjem / feleségem lesz. Viszont ha valakivel klappol minden( közös célok , értékek , megvan a kémia , van összhang az ágyban), akkor vele miért ne lehetne hosszú távon tervezni ?

2022. jan. 4. 12:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Akkor te pont egy olyan családba születtél bele, ahol működött a korai házasságkötés. Én személyesen ismerek olyan történeteket, ahol szintén nagy volt a szerelem, közös célok, miegymás. A vége haragban történő válás lett, aminek a gyerekek lettek a legnagyobb elszenvedői.

Egyik kollégám 2. gyereke még 1 éves sem volt, már szétmentek a szülei, mert anyuka félre kacsintott. Ott is úgy indult a történet, hogy alig ismerték egymást, de már ment az örök szerelem. Az ismeretségi körömben összességében több az elvált/újraházasodott ember, mint az, aki egyszer sem vált.

Olyanra is ismerek példát, ahol nem váltak el, és úgy kellett felnőnie a gyereknek, hogy a szülei éjjel-nappal ölték egymást.

Ezeknek a legtöbbje pár év után házasodó történet volt.

Neked szerencséd volt, nekik nem.

(Felőlem mindenki akkor házasodik, amikor akar.)

2022. jan. 4. 13:25
 13/14 anonim ***** válasza:
32%
Mi is 1 év után házasodtunk, 18 éve imádjuk egymást, a gyerekeink is kiegyensúlyozottak, boldogok. Ja és elsők vagyunk egymásnak. 😉
2022. jan. 4. 13:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha van eszed, nem ugrasz bele egyből a házasságba.
2022. jan. 5. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!