Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, hogyan vélekedtek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, hogyan vélekedtek olyan férfiakról, akiknek soha nem volt komoly kapcsolata? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval folytatom. Olyan férfiakra gondolok, akiknek még soha nem volt komoly kapcsolata, és már az első beszélgetés után, mint a mágnes, rádtapad, és konkrétan közli veled, hogy neki már mindegy, ki, csak legyen mellette valaki.

Az ilyen férfiak ezek szerint nem téged akarnak, meg se akarnak ismerni, mert mindegy nekik?!

2021. dec. 28. 11:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az nem (feltétlenül) zavarna, ha nem volt még komoly kapcsolata. Sok oka lehet ennek és nem mindegyik az ő hibája vagy nem mindegyik rossz.

Viszont, ha emiatt így gondolkozik, akkor szóra sem érdemes, ez lenne az utolsó beszélgetésem vele. Sose jöttem volna össze ennyire nyomulós és kétségbeesett emberrel, pláne olyannal, akinek én nem is a választottja lennék, hanem csak mert nőből vagyok.

Ha ilyen férfival voltál és neked mondta a fentieket, akkor az egyetlen tanácsom, hogy kerüld el messziről és többet felé se nézz.

26/N

2021. dec. 28. 11:25
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Na, hát én abban a pillanatban hagynám ott, hogy közli, hogy neki mindegy, csak legyen valakije. Nem leszek senkinek a pótléka.
2021. dec. 28. 11:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mint az első kommentelő.

Az, hogy nem volt kapcsolata, nem gáz. Magánügy, nem sikerül mindenkinek összehozni.

Viszont ha így viselkedik, attól úgy érezném magam, mint az a bizonyos szamár, ha már ló nincs. Én nem érdeklem, magára a kapcsolatra van rágörcsölve.

2021. dec. 28. 11:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Én részben magamra ismertem, mert amikor alakulóban van valami, akkor sajnos hajlamos vagyok arra, hogy rágörcsöljek a dologra, de tisztában vagyok vele, hogy nem kéne és próbálok ezen változtatni. Meg azért a "nekem már mindegy, hogy ki, csak legyen valaki" hozzáállástól így is nagyon messze vagyok.
2021. dec. 28. 11:51
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
A lelki / anyagi vámpírokat minden épeszű ember leépíti.
2021. dec. 28. 11:58
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Van párom, de ha valaha újra párt keresnék, már nem kellene olyan, akinek nem volt komoly kapcsolata. Mondjuk a tapadás meg a kutyaüzemmód is gusztustalan.
2021. dec. 28. 11:59
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
Olyan messzire menekülök, amilyen messzire csak tudok.
2021. dec. 28. 12:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igen, velem történt mindez.
2021. dec. 28. 12:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Uhh, nekem is van pár ilyen sztorim ilyen fiúkkal :D Nagyon nem egészséges, amit csinálnak. Konkrétan azért akarnak téged, mert jelenleg te vagy az egyetlen, aki nem küldte még el őket és megvan benned (illetve rajtad) az egyetlen feltételük: punci.

Kedvenc ilyen sztorim, amikor neten kezdtem beszélgetni egy sráccal, 5 perce ismert, de már elmondta (és aznap még 3x), hogy mennyire csodálatos vagyok, meg hogy ő már feleséget keres és nem bírja az egyedüllétet. Napokig az ment, hogy én vagyok a tökéletes, már úgy vette szinte, hogy járunk, ha nem írtam neki 2 óráig, már beszólt. Megmondtam neki, hogy ez a viselkedés engem taszít, nem én kellek neki, hanem csak egy kapcsolat, úgyhogy hagyjuk egymást békén. Rá alig két hétre kitett egy képet egy csajjal, hogy "szerelmem", gondolom az egyik áldozatának bejöttek ezek a szövegek :D

Aztán mondják ezek a fiúk, hogy a nőknek a bunkók kellenek, ők bezzeg rendesek. Hááát... én jobban értékelem, ha egy srác elutasít, vagy megpróbálja velem, de rájön, hogy nem működik és szakít, mint azt, aki csak azért van velem, mert szeretethiányos és kanos és tök mindegy volt neki, ki az, csak legyen már valaki.

2021. dec. 29. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!