Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolat önmagában nem boldogít, ahogy a pénz sem.
Általuk viszont lehetőségeid vannak megélni az életed, úgy ahogyan azt szeretnéd.
Párkapcsolatban a legjobb szerintem, hogy megoszthatod az örömöd és bánatod a másikkal. Plusz a közös élmények, nevetések, építő viták, kiadós éjszakák etcetera. Egymást húzzátok minden értelemben.
Abban vagyok es a függőség amiz kivált, az miatt nem vagyok boldog.
Mert tudom azt, ha lelép, akkor szenvednék.
Ha mással flörtöl stb, akkor szenvedek.
Ha nincs jelen, szenvedek.
Ha bizonytalanságban tart, hogy tervez e velem, szenvedek.(valahogy senki nem mond olyanokqt hogy örökre egyutt maradunk.)
Tele vagyok félelemmel, görcsökkel folyamat azert, mert a fene se akar szenvedni! Ha uristen nem hív fel, nem alszik velem, lelép, megcsal, vagy szimplán nem jövünk ki, szakítunk, vagy akármi.
Képtelen vagyok a mában élni. Hogy lehet holnap sirni fogsz, de ma meg mosolyogj.
Lehet nem valo ez nekem.
Attól függ kivel
Incelként most is lenne lehetőségem összejönni egy viszonylag szép nővel. De nem élek vele, mert nem tudom szeretni, egyszerűen képtelen vagyok vonzódni hozzá. Tehát inkább így egyedül, boldogtalanul, mert a nem megfelelő nővel sem lennék boldogabb ember, ráadásul magamat köpném arcon.
Ha a jelenlegi jó dolgok meglennének az életemből és ide jönne pluszba egy társ azt mondanám igen.
Ha már benne lennék és valami mást veszítenék akkor nem. És így sem vagyok teljesen az a pár hiánya miatt.
Mondok egy példát. Most irodában dolgozok, de ha lenne egy nőm és mondjuk el kéne menni másik városba, de ott csak egy gyárba melózhatnék akkor "nettóban" boldogtalanabb lennék mint így egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!