Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a párkapcsolat célja?
Nők: A párkapcsolat célja a gyerek. Ha nem akarnak gyereket, nem mennek bele a párkapcsolatba, inkább váltogatják az a top10 férfiakat havi szinten.
Férfiak: A párkapcsolat célja, hogy folyamatosan szexhez jussanak. Azok a férfiak mennek bele a párkapcsolatba, akiknek enélkül nem megy. Ha egy férfinak van lehetősége szexelni párkapcsolat nélkül, inkább váltogatja a nőket havi szinten.
20!
Neked semmit nem kell mutatnod ahhoz, hogy tudjam, hogy szingli vagy ;)
22!
Ha elsőre nem sikerült felfogni, hogy nő vagyok, akkor én itt el is engedem a témát. Nem fogok olyan dolgot bizonygatni, ami egyértelmű.
Szép estét!
Rám nem igaz. Sosem akartam gyereket, és nem is lett. 20 éve vagyok házas, és nagyon boldog házasságban élünk a férjemmel. Világot járunk, jókat eszünk-iszunk, barátainkkal töltjük a szabadidőnket. Én restaurátor vagyok, a kedvesem meg mérnök. Sosem terveztünk gyereket, mégis teljes az életünk.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!