Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a párkapcsolat célja?

Figyelt kérdés

Nők: A párkapcsolat célja a gyerek. Ha nem akarnak gyereket, nem mennek bele a párkapcsolatba, inkább váltogatják az a top10 férfiakat havi szinten.

Férfiak: A párkapcsolat célja, hogy folyamatosan szexhez jussanak. Azok a férfiak mennek bele a párkapcsolatba, akiknek enélkül nem megy. Ha egy férfinak van lehetősége szexelni párkapcsolat nélkül, inkább váltogatja a nőket havi szinten.

2022. jan. 1. 18:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

20!

Neked semmit nem kell mutatnod ahhoz, hogy tudjam, hogy szingli vagy ;)

2022. jan. 1. 21:32
 22/26 anonim ***** válasza:
#21 még mindig jobb nekem így, mint neked egy másik csávóval :D
2022. jan. 1. 21:50
 23/26 anonim ***** válasza:

22!

Ha elsőre nem sikerült felfogni, hogy nő vagyok, akkor én itt el is engedem a témát. Nem fogok olyan dolgot bizonygatni, ami egyértelmű.

Szép estét!

2022. jan. 1. 22:24
 24/26 anonim ***** válasza:
#23 tudom, hogy te öltözöl nőnek a kettőből. ok, akkor hívjunk nőnek. legyen. nyertél.
2022. jan. 1. 22:40
 25/26 anonim ***** válasza:

Rám nem igaz. Sosem akartam gyereket, és nem is lett. 20 éve vagyok házas, és nagyon boldog házasságban élünk a férjemmel. Világot járunk, jókat eszünk-iszunk, barátainkkal töltjük a szabadidőnket. Én restaurátor vagyok, a kedvesem meg mérnök. Sosem terveztünk gyereket, mégis teljes az életünk.

N

2022. jan. 2. 01:42
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom, szerintem a párkapcsolat célja a szeretet. Hogy afjam is és kapjam is, legyen valaki az életemben aki mellettem áll és akire mindig számíthatok. A szex és a gyerek inkább csak velejárója mintsem célja.
2022. jan. 2. 02:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!