Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a párkapcsolat célja?
Nők: A párkapcsolat célja a gyerek. Ha nem akarnak gyereket, nem mennek bele a párkapcsolatba, inkább váltogatják az a top10 férfiakat havi szinten.
Férfiak: A párkapcsolat célja, hogy folyamatosan szexhez jussanak. Azok a férfiak mennek bele a párkapcsolatba, akiknek enélkül nem megy. Ha egy férfinak van lehetősége szexelni párkapcsolat nélkül, inkább váltogatja a nőket havi szinten.
Ne becsüld le. Szerinted az 50 éves házasok hol kezdik?
11!
Nem szeretném fényezni magam, de miből gondolod, hogy ne tudnék minden hétvégén másik sráccal hazamenni a bulikból? :D
De ha már itt tartunk akkor maradjunk is az általad felvetett témánál. Nem tudom milyen nőkkel volt eddig dolgod, de valószínűleg nem a normálisabb fajtákkal. Egy szex mindennel együtt tart kb fél óráig. Mit csinálnánk a maradék 23 és fél órában? Szerinted tényleg ezért van együtt a legtöbb nő a párjával? Elmondom, hogy nem.
Szerintem a másik válaszoló azt hitte férfi vagy, azért írta
14!
Köszönöm a kiegészítést, erre nem gondoltam. Honnan szedhette ezt a baromságot? :D
17!
Engedd meg, hogy jobban tudjam mi van a lábam között :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!