Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kéne együttérzőnek lenni azokkal, akik nőgyűlölőknek, incelnek tartják magukat?
#60: De, szerintem biológiailag legalábbis az.😉
Előttem a jelenet, leírom:
F: Szia!
N: Ööö, szia!
F: Én egy incel pasi vagyok, szeretnék megismerkedni veled.
N: Bocsi, de nem szeretnék incelekkel ismerkedni.
F: Naaa, lécci lécci, én olyan rendes srác vagyok, te meg olyan gyönyörű vagy...
N: Hááááát...
F: Naaa, tegyünk egy próbát, meghívlak kávézni.
N: Na jó, legyen.
.
.
.
Következő helyszín a kávézó:
F: Már bánom, hogy ide jöttünk, olyan nyomi ez a hely
N: Ne legyél már ilyen negatív, mesélj inkább magadról
F: Háát, szeretek bringázni, de olyan szarok ezek a mai bicikli utak és normális bicajt se kapni, na meg sok a hülye is az utakon
N: Jó és még mit szoktál csinálni?
F: PC-n játszom, de ott is olyan sok szerencsétlen van, csak felcseszem rajtuk magam
N: Hááát, ne haragudj, de szerintem nem egymást keressük.
F: Persze, mert te is egy olyan hülye ribizli vagy, mint a többi. NEM VAGYTOK VALÓK SEMMIRE!!!!!!!
Kávézó főnök: Uram, kérem kérjen bocsánatot a hölgytől és hagyja el a kávézót, különben rendőrt hívok!
F: Na ez is egy putri, ide se jövök többet.
Csapó, vége! Na milyen lett?🙂
61
Engem egy kérdés alatt azért könyveltek el nőnek, mivel leírtam, hogy milyen indokokkal kaptam visszautasítást. Ilyen volt a szakállam, 168cm magasságom, szakállam, alacsony testzsírom stb. Most szándékosan csak külső tulajdonságokat írtam.
Aztán leírtam, hogy ezek ellenére vannak olyan lányok akiknek külsőre bejövök, ergó a szépség mégsem olyan objektív, mint itt egyesek be akarják mesélni.
Aztán megkaptam, hogy ilyen hülyeségeket csak nők tudnak kitalálni.
XD
67: Ezzel csak az a baj, hogy az itteni kérdések és válaszok teljesen kívül esnek a valóság univerzumán. Az itteni női többség véleménye köszönőviszonyban sincs a valódi nők többségének véleményével, ahogy a férfiak leírása se illik a férfiak többségének leírására és igen, az incelek véleménye sem a férfiak többségének véleménye. Szóval 100-as IQ szint felett nagyon gyorsan leszűri valaki, hogy ez egy kis sziget, egy kis kreált világ. Némileg hasonlít a szerepjátékok világára. Saját szabályai, törvényei vannak, de ez nem vonatkozik a valóságra.
"Talán az se véletlen, hogy ""állítólag"" egyeseket a hivatásosak is elutasítanak."
Számomra hihetetlen, hogy egyesek ezt így beveszik. A hivatásosak senkit nem utasítanak el azért, mert incel (balfácán). Szerinted nem mindegy annak a csajnak, ha odamegy egy pasi, aki teljesíti az alapvető higiénia feltételeit, kifizeti a pénzt, hogy mennyire lepedőakrobata? Gondolkozz kicsit. Még könnyebben is van, ha pár lökés után elsül vagy éppen nem sikerül neki vagy ilyesmi, mintha egy macsó olyan kérésekkel áll elő, hogy a csillárról lógva Kisgrofót énekelve kényeztesse magát, miközben ő hátulról keményen magáévá teszi. Gyakorlatilag könnyebb pénz, kisebb kockázat, a jó szexet meg majd megkapja a következő vendégtől.
#67 sok felhasználó kreálásától nem fogják többen tudni.
Viszont az az itteniek közül valamelyik a másik kérdéshez beírta, hogy a kapcsolatban élő pasi meghívta vacsorázni, meg jó szállodába "meg minden", abból látszik is, hogy miért retteg mindig attól, hogy házimunkát akarnak vele végeztetni. Na abból kiderülnek dolgok. Bár amúgy is "jó híre" van a témakört uraló, már fentebb jellemzett hárpiáknak.
De így nem lehet feldolgozni a rossz szájízt az élősködés, férfi pénztárcáján, erőforrásain lógás miatt, mert csak ideiglenesen nyugtat meg.
A nárcisztikus barátnőnél is látom, hogy megalázza a pasiját, akik max 2 hónapig bírták mellette, degradálja, és magát sztárnak állítja be. De másnap újra az a mások életét kukkoló, facebook-insta "hercegnő" #dogmom, aki még a családját is elüldözi.
Ha együttérzek velük, sem változtatok semmit, mert nem az együttérzés hiánya miatt ilyen degeneráltak, hanem azért, mert hisztiznek, mint az óvodás, amiért nem jut nekik csini puni. Konkrétan olyanra is volt példa, aki leírta, hogy vele sem volt nő kedves... és rákérdeztem, hogy még egy tanítónéni se volt-e... és akkor erre odaírta, hogy az nem számít, és amúgy is b...on meg egy talicska kanc...ny, ha nem vagyok vele hajlandó dugni. Az ilyennel érezzek együtt? Akkor én süllyednék le a szintjére.
Amúgy azokkal az "incelekkel", akik csak szomorúak, hogy nem jött nekik össze semmi, azokkal együttérzek. A gyűlölködő f...okkal nem, mert normális ember nem jut el ilyen szintre akkor sem, ha az élet nem úgy jött össze. Ismerek az inceleknél ezerszer rosszabb életű embereket, akik nem ilyen gyűlölködőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!