Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttérző nők, ha a kapcsolat elején kapnátok egy szép ajándékot a férfitől, de kiderülne hogy nem volt rá pénze és kiált a templom elé kéregetni, meghatódnátok?
Nem.
Egy kapcsolat elejen ne vegyen nekem ajandekot!
Ha nincs penze, akkor ne vegyen ajandekot!
Ne kolduljon!! Minek nez engem, hogy inkabb kiall koldulni, hogy engem "megvegyen"!
Ha engem akar, toltse velem az idejet. Ennyi!
Nem.
Az jönne le belőle, hogy az a fajta majom, aki szerint a nőket sok drága ajándékkal kell lenyűgözni, megvásárolni. Ez egy nagyon unszimpatikus hozzáállás. Ráadásul még a pénzét se tudja beosztani, ami külön fekete pont.
A legszebb ajándék amit valaha kaptam az exemtől származik, egy párszáz Ft-os füzetet írt tele mindenféle üzenetekkel, levelekkel, dalszövegekkel és egyéb kedvességekkel amikor távkapcsolatra váltottunk. Azóta véget ért a kapcsolat, de még mindig örömel gondolok vissza arra az ajándékra, amikor ideadta könnyekig hatódtam rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!