Nagyjából értem a szimbólumokat az álmaimban. De ez nekem nagyon szokatlan és furcsa álom volt, ti mit gondoltok?
17 éves srác vagyok, állítólag megnyerő, helyes. Több kapcsolatom is volt már. Ezek nagy része azért mentek tönkre, mert vagy más lány érdekelt vagy pedig csak az érdekelt(szex). Gimibe járok és ott van egy kilencedikes lány nagyon szimpatikus, maga az intellektuális kisugárzása kisugárzása miatt. Leszólítani eddig nem mertem vagy akartam, mivel szerintem nem vagyok elég érett egy komoly kapcsolatra.
Ma pedig azt álmomban egy templomban jártam. Ez azért is furcsa, mert szüleim a tudományokra hagyatkoznak és ebben is neveltek engem, ateistaként.
Most viszont a templomba belépve megpillantottam azt a nagyon szimpatikus lányt aki már régóta tetszik. mellé álltam mintha mondani valóm lett volna az atya előtt. Ő pedig megkérdezte tőlem, hogy milyen soruk van a nőknek a világban. Erre tőlem egy viszont kérdést kapott, ami meg is nevettette.: Hát itt Magyarországon?
valamilyen szinten értem a szimbólumokat az álmaimban, viszont most azt szeretném kérni, hogy ti ennek milyen értelmezést adnátok
Az első válasz tartalmát valamilyen szinten ismertem.
Azonban a második válaszoló értelmezését nagyon köszönöm, eddig nem is gondoltam párhuzamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!