Kiakasztanak a szüleim mit tegyek?
Mond meg nekik, hogy ők ettől még jó keresztények, ugyanis próbálják továbbadni neked isten igéjét. Szóval ők megpróbálták, de ami nem megy azt nem kell erőltetni.
Jézus nem erőszakkal vagy zsarolással akart volna bárkit is keresztény hitre kényszeríteni.
Most pedig ezzel szembemennek a szüleid, rád akarják kényszeríteni a nézeteiket. Te ettől még keresztény vagy, nem tagadod meg istent, de a te életed szerves részét nem fogja képezni.
Vagy fogod magad és nem mész bármiféle büntetést találnak ki, előbb-utóbb megunják.
Mást nem nagyon tudsz csinálni, ugyanis minden szülő nagyra van azzal, hogy szülő, máshova pedig nem mehetsz. Olyan ez, hogy parancsolgathatok a kutyámnak, de ettől nagy ember nem leszek, mert csak a sajátom hallgat rám.
Volt/van.
Nem tudod sajnos sehogy.
Én fedetten probáltam meg velük elhitetni azt ,hogy beteg vagyok/fáj a hasam ezért nem tudok gyülekezetbe menni ,de ők nyugodtan menjenek (legalább addig nyugtom van).
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!