Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem együttérzőbb?
Figyelt kérdés
Miért van az,hogy a párom soha meg nem kérdi, hogy vagyok, vagy ha tudja,hogy lelkileg épp padlón vagyok, sosem nyújtja a kezét , soha nem próbál vigasztalni ??
Fordított esetben én mindig igyekszem ott lenni neki.
2019. jún. 6. 07:46
1/11 anonim válasza:
Gondolom te vagy a nő, a párod meg a pasi, ugye kitaláltam?
Azért nem, mert ígyis-úgyis szétteszed neki a lábadat, így komolyan nem igazán érdekled, sőt, már lehet most most félrekúr melletted a köcsög.
2/11 A kérdező kommentje:
Enm a szavak embere, ő eléggé zárkázott ,ilyennek ismertem meg, de most vagyok egy számomra szörnyű lelki válságban és nagyon egyedül érzem magam benne amiatt is,hogy pont ő,aki a legfőbb támaszom kellene legyen,soha nem próbál jobb kedvre deríteni.
2019. jún. 6. 07:53
3/11 anonim válasza:
Vagy rossz embert választottál, vagy világosabbnak kéne lenned. Nem minden férfi érzi magától mire lenne szükséged. De a szavak sokat segítenek. Mond el neki, hátha változik a helyzet.
4/11 A kérdező kommentje:
Azt elmondtam,hogy épp mennyire magam alatt vagyok. Azaz leírtam,mert nem is találkoztunk pár napja. Lehet nem akar nyaggatni,nem tudja,mitévő legyen ilyen helyzetben, nem tudom. De szörnyen rosszul esik,hogy mégcsak meg sem kérdi,hogy hogy vagyok..
2019. jún. 6. 08:04
6/11 anonim válasza:
"a párom soha meg nem kérdi, ...." Elárulnád, hogy számodra mit jelent "a párom"? Házastársad?, élettársad?, dugopajti?
7/11 A kérdező kommentje:
nem élettársam,nem dugópajti, együtt vagyunk 1 éve.
2019. jún. 6. 08:51
8/11 anonim válasza:
Szerintem egész pontosan fogalmazd meg, hogy mire vágysz, mit várnál tőle. Pl " jól esne, ha megkérdeznéd hogy vagyok, mert abból tudom hogy fontos vagyok és számíthatok rád" vagy " olyan jól esne ha itt lennél és csak átölelnél" vagy " olyan jó lenne, ha ki tudnám beszélni magamból ezt a fájdalmam, ugye meghallgatsz"
9/11 anonim válasza:
Az én férjem is ilyen.Szeret ő ,csak vannak ilyen férfiak ,akik annyira nem figyelmesek.Szeretnek,de kemények
Az én férjem is teljesen ridegnek mutatkozik sokszor,sokszor meg túlságosan is félt
De általaban nwm tudja ki mutatni az érzés3ir
10/11 anonim válasza:
Távkapcsolatban vagytok? Amúgy, nekem is tök olyan, hogy tesz rád. Az, hogy valaki zárkózott, nem azt jelenti, hogy akivel párkapcsolatban van, leszarja és semmi empátia nincs benne a másik felé. 1 év alatt azért már elég jól meg lehet ismerni egymást. Milyen idősek vagytok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!