Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért általános az a felfogás hogy melegként élni nehezebb?
Mielőtt bárki félreértené, nem burokban élek, melegként tudom hogy a legfőbb gond, az hogy államilag uszítanak ellenünk plusz valaki elutasító közegben él és olyanért gyülőlik amiről nem tehet hisz veleszületett. Ebből a szempontból és abból is hogy kevesebben vagyunk, nehezebb párt találni igaz, hogy melegként nehezebb az élet.
Viszont vannak olyan aspektusai az életnek, ami miatt szerintem egy heterónak összehasonlíthatatlanul bonyolultabb az élete. Eleve egy hetero kapcsolatban ott van a gyerek lehetősége. Párkapcsolat, házasság, gyerek, ideális esetben a pár együtt marad, de ez sem garancia, van arra is példa hogy terhesség alatt megy szét a pár és marad a nő/férfi egyedül a gyerekkel. Jól alakul minden, a pár együtt marad és lesz több gyereket, akiket el kell tartani. Plusz sokszor bejátszik a hitel és jönnek az adósságok. A párral bármi történhet. A gyerekből is bármi lehet. Csupa bizonytalan tényező.
Ezt csak azért említem, mert volt aki már azzal érvelt nekem, hogy melegként nem félek hogy egyedül maradok-e idősként, amire azt mondom hogy számos hetero idős van, aki egyedül van annak ellenére hogy vannak gyerekei. A gyerek nem garancia semmire ebből a szempontból.
Mi melegek okozzuk egymásnak a legtöbb csalódást, bánatot, sőt gyűlölködést. Ennyit a külvilág sem tud ártani nekünk, mint mi magunknak.
A társkeresés egyre rosszabb, kilátástalanabb.A kapcsolatokban nincs érzelmi háttér,egyre több a mindenféle perverzió.
Ma már nagyon nehéz hosszú távra tervezni sajnos.
Sokszor pofára esett és magában már végleges magánnyal elkönyvelt meleg férfiként írom ezt. De ennek ellenére nem félek az öregségtől,az élet része .
"Mi melegek okozzuk egymásnak a legtöbb csalódást, bánatot, sőt gyűlölködést. Ennyit a külvilág sem tud ártani nekünk, mint mi magunknak."
Ezt kifejtenéd bővebben?
Nézd, nekem a hetero világ soha semmi gondot nem okozott,pedig felvállalom magam. De nemcsak nekem, hanem ha olvasod, akkor másnak is nehéz a társkeresés, a normális kapcsolat megtalálása,felépítése és megtartása.
A kivagyi, pózoló, vonagló melegek miatt általánosítanak az emberek.
Az öregedést pedig sokan a fiatalok,egyre fiatalabbak utáni nyelvlógató szaladgálással kompenzáljék.
"A kivagyi, pózoló, vonagló melegek miatt általánosítanak az emberek.
Az öregedést pedig sokan a fiatalok,egyre fiatalabbak utáni nyelvlógató szaladgálással kompenzáljék."
Bocsi, de te is elköveted azt a hibát, hogy durván általánosítasz és a kapuzárási pánik miatti sovárgást kivetíted a melegekre, mintha heterók között ez nem lenne.
"Mielőtt bárki félreértené, nem burokban élek, melegként tudom hogy a legfőbb gond, az hogy államilag uszítanak ellenünk..."
Na az ilyen mérhetetlenül ostoba szövegek miatt rühellem az összes agyhalott, zsibbadt, fogyatékos meleget. A normális melegektől én kérek elnézést!
Te véglény! Ma a hozzád hasonló devianciákat, a drogosokat, a bűnözőket, az áfa csalókat, a striciket védik de nem államilag, hanem egy förmedvény ember és államellenes nyugati kommunista eszmékkel.
Majd gyere vissza, amikor a munka, a becsület, a NŐ, a FÉRFI, a CSALÁD, a hagyományok lesznek a követendő és globálisan támogatott célközönség az LMBTQ, a BLM, a ratyi közösségek, a dologtalan uszítók, a fegyver és a gyógyszerlobbik, a bevándorláspárti államellenes szervezetek, a helsinki bizottság és még sorolhatnám miféle sátáni kreálmányok helyett! Előre is köszi!
Vannak normális meleg ismerőseim, de ők is köpnek a fajtádra!
Milyen igazság? Te jöttél ide óbégatni! Te jöttél ide vádaskodni! Sőt, állami terrort emlegetni, meg hogy nektek annyira de annyira rossz. Akkor húzz el arra a fényességes nyugatra, csak vigyázz, mert az arabok, az afrikaiak nem lesznek olyan barátságosak majd mondjuk 5 év múlva! Az a bajotok hogy elhittettétek veletek hogy körülöttetek forog a világ! Mit sírsz? Ki a fsz basztat titeket? Több jogotok van már mint egy rendes, dolgozó, hetero családapának. Menjél vonaglani a szivárvány alá, arra sem jöttél még rá hogy az sem több mint egy szándékosan megtervezett provokáció.
Mit sírsz, mi kell még? Azt tudtad hogy létezik olyan hogy többségi társadalom, és baromira semmi nem indokolj azt, hogy a többségnek kell a kisebbséghez igazodnia. Vagy te még abban is hizsel hogy az emberek egyenlők? Bevetted ezt az oltári nagy marhaságot? Még a jog szerint sem, nem hogy emberileg.
Szóval ne csinálj a melegeknek rossz marketinget, mert a többségi társadalmat egy csöppet sem érdekli az, hogy ki kinek a milyébe rakja be. Ezt én személy szerint eddig is leszrtam, meg le is fogom! Ellenben az ilyen kis szivárvány fingok mint amilyen te is vagy, ne gyere azzal hogy neked itt mennyire rossz, inkább tedd a dolgod. Tettél már valamit a társadalomért amiben élsz? Na ugye, de pofád az van vádaskodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!