Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életemben nem fizettem még randin!
mivel nő vagy, nem is neked kell...
"TINDER esetében meg főleg igaz, ha eljössz, akkor dugni kell"
Kérdező, hiába mondod, hogy nem vagy olyan, ezt leírták a kérdésedhez és egy qrva szót nem reagálsz rá. Itt a példa, hogy vannak ilyen férfiak, és aki ilyenre csak kussol, az számomra ugyanaz a kategória.
("ha eljössz, akkor dugni kell").
Olvasd vissza mit írtam, nem érdekel a b.szás első alkalommal sem, mert utána sem, de tiszteljen meg azzal, hogy őszinte.
Még mindig nem érted, jaj, te jó ég...
Az #52-es válaszoló nem azt írja, hogy te így viselkedsz és gondolkozol, hanem hogy némán tűröd, hogy más felhasználók így beszéljenek a dologról. Most már érted? Arra utalt az #52-es, hogy szóvá se teszed ezt az undorító gondolkozást, ellenben a nőket kritizálod. Mondd, hogy érted, egyszerűbben nem tudom leírni.
Na összefoglalva:
A nőknek az a baja, hogy sose tudhatják melyik pasi lesz velük agresszív.
A pasik meg azt nem tudhatják sose, melyik nő akarja csak lehúzni őket lelkileg-anyagilag.
Mi a megoldás?
Megválogatod, hogy kivel állsz szóba és vársz bármi komolyabbal.
Kérdező, hiába játszod itt a jófiút. Ez a te kérdésed? Igen!
Ugyanúgy kattogsz rajta a franc tudja mennyivel. Ez elég gáz.
Azt meg gondolom nem mesélte el neked a csaj, hogy mekkora poén volt behúzni egy vacsival. Csak ghostingolt... Miből gondolod, hogy nem a te becses személyed volt az oka?
Amúgy ennyit arról, hogy ha nem jön be a pasi elsőre, attól még érdemes neki egy esélyt adni. Ha nincs folytatás, mert kínos volt a randi, akkor is te vagy a szemét. Legalább hetekig lesz miről témázni a gyakorin... Amivel mi baj is lenne...?
Amúgy ennyit arról, hogy ha nem jön be a pasi elsőre, attól még érdemes neki egy esélyt adni
Mert baráti alapon is szoktak (mondjuk mi nem voltunk azok) elmenni vacsorázni férfi és nő. Sok ilyet tudok. Annyi, hogy ott nincs megfelelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!