Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert van sok ilyen nő manapsag?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van sok ilyen nő manapsag?

Figyelt kérdés
[link]
2021. dec. 31. 10:37
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
11%
#38: A férfiakat lehet szidni és támadni. Hogy várhatod el az itteni frusztrált "női" közösségtől, hogy ne sarkítsák ki? :D
2021. dec. 31. 12:38
 42/63 anonim ***** válasza:
98%

"nem vagyok dühöngő őrült, hogy fenyegessem, hogy miért nem kellek neki"

Lehet te nem vagy dühöngő őrült, de más férfiak sajnos azok. Ha egy nő párszor már belefutott abba, hogy az elutasítását üvöltözést, fenyegetést, szidalmazást és könyörgést váltott ki az adott férfiból, legközelebb akaratlanul is óvatosabb lesz és akaratlanul is inkább szó nélkül eltűnik, mintsem még egyszer kitegye magát ennek, hiszen nem ismer téged, nem tudhatja, hogy fogsz reagálni.

Pocsék, hogy ez gyakran így van? Nyilván. Vannak nők, akik csak indokként használják a szemét viselkedésükre? Nyilván. Ez már csak ilyen, nem tudsz mit tenni azon kívül, hogy te normálisan viselkedsz, hátha a veled való pozitív tapasztalat hatással lesz adott nőre.

2021. dec. 31. 12:41
 43/63 A kérdező kommentje:

Lehet te nem vagy dühöngő őrült, de más férfiak sajnos azok. Ha egy nő párszor már belefutott abba, hogy az elutasítását üvöltözést, fenyegetést, szidalmazást és könyörgést váltott ki az adott férfiból, legközelebb akaratlanul is óvatosabb lesz

Én egyetemet végeztem és volt vagy 30-40 jó haverom, soha egyik sem akart még nőt megpüfölni egy elutasítás után. Az a nő olyan is lehet, akinek ezzel rossz tapasztalata van, hogy őrült, tanulatlan, esetleg alkoholista bunkókba futott bele, akiknek az agresszió a kenyerük.

2021. dec. 31. 12:44
 44/63 anonim ***** válasza:
97%
Naiv vagy...ebből is látszik.
2021. dec. 31. 12:47
 45/63 anonim ***** válasza:
92%

Bírom, amikor a férfiak megmagyarázzák hogy milyen a férfiakkal randizni.

"Én egyetemet végeztem és volt vagy 30-40 jó haverom, soha egyik sem akart még nőt megpüfölni egy elutasítás után."

Hát persze, majd bevallja neked bármelyik is, hogy milyen hisztit levág sokszor...

2021. dec. 31. 12:52
 46/63 anonim ***** válasza:
5%
#45: Jajj, de cuki vagy! Amikor nők mondják meg, hogy férfiként milyen randizni és ismerkedni, akkor miért nem látni ezeket a kiakadásokat sem? :D
2021. dec. 31. 12:53
 47/63 anonim ***** válasza:
87%

"tanulatlan, esetleg alkoholista bunkókba futott bele"

Hidd el, ez egyáltalán nem igaz (legfeljebb nagyobb eséllyel igaz erre a rétegre). Egyetemista koromban elhívott egy biomérnök szakon tanuló srác. Elmentem vele randizni, mert bár nem ismertem jól, az első benyomás alapján szimpatikus volt. Kávézni mentünk, de már a randi felénél tudtam, hogy nem lesz folytatás. Intelligens volt, de ehhez olyan arrogancia és lenéző stílus társult, hogy nem tudom leírni. Ekkor anglisztika szakon voltam művészettörténet minor szakkal és legalább fél órát azzal töltött el, hogy ezt a két tanulmányi ágat szidja. Hogy ezeket gyerekesek. Hogy ezek feleslegesek. Hogy ezek értéktelenek. A randi után hazamentünk mindketten, majd délután felhívtam, hogy nem lesz folytatás, egyszerűen nem érzem úgy, hogy köztünk lenne értelme bárminek is. A telefonban olyan undorító szinten elkezdett mocskolódni, hogy fél perc után kinyomtam. Másnap az első órám előtt odajött a termemhez, hogy személyesen elmondja, milyen öntelt, alávaló rohadék vagyok és örülnöm kéne, hogy egy olyan ember, mint ő, hajlandó volt két órát rám szánni az életéből. Az egyik haverja fogta karon és vitte el, mert egyszerűen vállalhatatlanul viselkedett.

Nem volt se tanulatlan, se alkoholista, mégis életem legrosszabb randi élményét köszönhetem neki. (Érdekesség, én jelenleg a vatikáni múzeumban vagyok tárlatvezető a restaurátor párommal, míg nemrég tudtam meg, hogy ezt a srácot októberben verekedés miatt letartóztatták és mesterképzése során kidobták az egyetemről.)

2021. dec. 31. 12:56
 48/63 anonim ***** válasza:
16%

29-Én nem vagyok nő, akinek hetente van randija, ha épp úgy tartja kedve. Nálam ez egy nagy esemény és rohadt rossz látni a nőkön, hogy egy vagyok a sokból csak neki. És igen Pesten egy jobb helyen ennyibe kerül egy saláta tál, pedig akkor még a forint se volt így beesve.

Egyébként pedig nem akartam szexet venni, komolyan ismerkedni akartam. Egyébként is azért mentem vele el, mert érdekesnek tartottam a személyiségét a netről. Egyébként meg folyamatosan a külsőmön volt kiakadva, mert még szerintem nem látott szemüveges faszit. Nem bánkódom miatta, mert még ennyit se érdemelt volna, nekem csak a tendencia szomorú, amit látok.

2 diplomával bíró nőtől pedig nem ezt vártam volna.

2021. dec. 31. 12:58
 49/63 anonim ***** válasza:
98%

Elcsúszott itt most ez a téma, összemostatok több dolgot is.

Tehát vannak nők, akik csak enni, inni járnak el a randira, úgy, hogy tudják hogy semmit nem akarnak a másiktól, csak lehúzni. Nem szép dolog.

Vannak nők, akik nem lehúzás céljából mennek randira, viszont randi után ghostingolnak, mert félnek az elutasításra jövő reakciótól, emiatt tűnik lehúzásnak az egész a férfi szemében. Szerintem itt meg lehet kicsit érteni mindkét felet is.

Vannak pasik, akik annak reményében hívják randira a nőt, hogy az este folyamán szexet kapnak. Ez sem szép.

Aztán jön az az eset, amikor egy pasi elhív egy nőt szex reményében, de pont egy olyan nőt hív el, aki csak kajálni megy, majd a férfi elszidja az egész női nemet, mert nem elég hogy lehúzta pénzzel, még szexhez sem jutott aznap, és így ahelyett hogy ő használta volna ki a nőt, végül fordítva sült el. Na ezeket a pasikat nem tudom sajnálni.

2021. dec. 31. 13:14
 50/63 anonim ***** válasza:
76%

Életemben nem fizettem még randin! 1000 másikkal is elmehettem volna, de én őt választottam, a minimum, hogy fizeti a vacsorát/mozit stb.

Megjegyzem: Olyannal nem megyek el, aki nem tetszik, csak azért, hogy ingyen vacsorat kapjak, bőven jól keresek, de egy randin elég hangulatromboló, ha a pasi a felezni akarja a számlát. Nem is értem, hogy megy ez. Pincér leteszi a szamlát a pasinak, ő fizet, aztán elkeri tőlem a felét???

27N

2021. dec. 31. 14:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!