Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert van sok ilyen nő manapsag?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van sok ilyen nő manapsag?

Figyelt kérdés
[link]
2021. dec. 31. 10:37
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
29%
Legalább egy annyi, hogy "bocs nem". Jobb esetben nem kérdeznek vissza a hopponmaradtak, hogy "miért?". Válaszolsz valami sablondumát és annyi, de ennyit legalább megérdemelnének, ha pénzt öltek belé. A pénz többnyire munkából van nem csak úgy osztogatják az utcán.
2021. dec. 31. 10:59
 12/63 anonim ***** válasza:
14%
Vagy a számlát elkellene tenni és kifizettetni a csajjal, amit a kontódra fogyasztott, ha nem akar többet.
2021. dec. 31. 11:01
 13/63 anonim ***** válasza:
87%
Ferfikent mondom hogy aki már látatlanba elso randin draga vacsorara viszi a not az h.lye. Az egy normalis nonek is kinos lesz, a golddiggereknek meg tokeletes alkalom hogy lehuzzak. Valami igenyesebb kavezo, cukraszda, legfeljebb 2000 ft-t buksz.
2021. dec. 31. 11:02
 14/63 anonim ***** válasza:
91%

Mi a rendes randi? Aminek a végén kötelező a szex egy idegennel, akihez nem vonzódsz és nem kívánod?

Nyugi, ha a nő rád indul, akkor is lesz szex, ha a sarki kávézóba hívtad meg.

Ha meg randi után lelép a francba, akkor az egy xar randi volt, egy kiábrandító pasival.

Aki garanciát akar, hogy fizet x forintot, és lesz szex, az forduljon egyenesen egy prostituálthoz. Ott tökéletesen működik.

Olyat meg még nem láttam, hogy ha egy férfi szerelmes, akkor érdekelné, hogy erre az egy nőre egyszer elköltött egy párezret. Ilyenen az sír mindig, aki igazából lexarja a nőt, de baxni azért szeret(ne). Csak egy saláta, egy leves meg egy narancslé olcsóbb, mint egy igényesebb lakásos prosti.

2021. dec. 31. 11:02
 15/63 anonim ***** válasza:
10%
de miért kéne kifizetni a kajáját? Vegyen magának!
2021. dec. 31. 11:04
 16/63 anonim ***** válasza:
95%

9.-re

Tudod, ha rossz a bojler, akkor kihívok egy szerelőt, megegyezünk sz árban, simán elkéri a kiszállás díját, és az a munkája, hogy bojlert szerel. Ha lelép, teljesen jogosan feljelentem.

De ha rossz a bojler, én meg áthívom egy haverom, aki kertész, hogy csinálja már meg ingyen, maximum főzök egy kávét, akkor vajon mennyire jogos hisztizni, ha a haver otthagy, és a bojlert se szereli meg?

Ugye, érted?

Ne hisztizz! Nem valami férfias!

2021. dec. 31. 11:08
 17/63 anonim ***** válasza:
73%

Egy remek szűrő, hogy mire hív meg a férfi első randin! A többség szemrebbenés nélkül hazudja az arcodba, hogy komoly kapcsolatot akar. De akivel pár éven belül közös családot tervez, attól nem fog sajnálni egy vacsorát. Akit földhözvág egy tízezres, azzal meg én nem tudok komolyan tervezni.

Amúgy se vagyok senki kutyája, hogy esőben, fagyban parkban sétáltasson.

Nem vagyunk már gyerekek, ezt a sétálgatós, maximum egy ötszázast költős bohóckodást meghagyom a tiniknek.

2021. dec. 31. 11:17
 18/63 anonim ***** válasza:
62%
A férfiak alapból több pénzt keresnek, mint a nők. Meg amúgy ha meghív(mert van rá pénze), akkor miért ne.
2021. dec. 31. 11:23
 19/63 anonim ***** válasza:
18%

Jajj, ne! Nőkről mertél kiírni egy kérdést, hát ezt hogy képzeled? Ezen az oldalon ez nem menő! :D

Külön vicces, hogy amikor nők sírnak itt, hogy átverte őket a pasi, akkor egyből mindenki sajnálja őket, de most tök oké, ha egy nő a randival veri át a férfit és csak kajálna. Nem láttam még olyan oldalt, ahol nagyobb lenne a kettős mérce, mint itt és többet sírnának a nők, mint itt.

A kérdésre a válasz: Van 1-2 lány ismerősöm, akik randizós időszakban ezt bejátszották. Simán elmentek olyannal is kajálni, akitől biztos, hogy nem akartak semmit és jobb éttermekbe próbálkoztak be. Általában össze is jött. Mind valami olyasmit mondott, hogy akartak néha egy puccos randit, hogy hercegnőnek érezhessék magukat. Kár, hogy messze voltak tőle.

2021. dec. 31. 11:23
 20/63 anonim ***** válasza:
91%
Van nő, aki csak kajálni akar, meg van pasi aki csak szexelni. Mindkettő hazudik. Kérdezem én, melyik dolog a gerinctelenebb?
2021. dec. 31. 11:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!